Ο σκηνοθέτης του “Doctor Strange” ετοιμάζει ταινία τρόμου και η νέα εικόνα τα σπάει

Με πρωταγωνιστή τον Ethan Hawke
05 Ιανουαρίου 2022 23:35
Ο σκηνοθέτης του “Doctor Strange” ετοιμάζει ταινία τρόμου και η νέα εικόνα τα σπάει

Ο Scott Derrickson εκτός από τη μεγάλη συνεργασία που έχει με τη Marvel για το Doctor Strange, έχει και ένα μεγάλο ιστορικό όσον αφορά τις ταινίες τρόμου. Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, ο διάσημος σκηνοθέτης έχει δουλέψει σε αρκετά θρίλερ μεταξύ άλλων το Sinister και το The Exorcism of Emily Rose.

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως ο Derrickson ετοιμάζει το νέο του φιλμ σε συνεργασία με την Blumhouse και την Universal Pictures. Συγκεκριμένα, ετοιμάζει το “The Black Phone”, στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο Ethan Hawke και θα υποδυθεί έναν δολοφόνο με μία εφιαλτική μάσκα, η οποία σχεδιάστηκε από τον Tom Savini. Η ταινία είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Joe Hill, γιου του θρυλικού Stephen King.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια νέα εικόνα που μας παρουσιάζει το χαρακτήρα του Hawke και είναι αρκετά ανατριχιαστική. Δείτε την παρακάτω:

Ο Finney Shaw, ένα ντροπαλό αλλά έξυπνο 13χρονο αγόρι, απήχθη από έναν σαδιστή δολοφόνο και παγιδεύεται σε ένα υπόγειo. Όταν ένα αποσυνδεδεμένο τηλέφωνο αρχίζει να χτυπά, ο Finney ανακαλύπτει ότι μπορεί να ακούσει τις φωνές των προηγούμενων θυμάτων του δολοφόνου.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι οι Mason Thames (For All Mankind) και Madeleine McGraw (Toy Story 4), θα πρωταγωνιστήσουν στο εν λόγω φιλμ.

Το The Black Phone θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2022.