To Black Phone 2 έρχεται και επιστρέφει ο Ethan Hawke και πολλοί ακόμη

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται για όσους είδανε το πρώτο Black Phone
29 Νοεμβρίου 2023 23:52
To Black Phone 2 έρχεται και επιστρέφει ο Ethan Hawke και πολλοί ακόμη

Το "The Black Phone" δια χειρός Scott Derrickson των "Sinister" και "Doctor Strange" αποδείχθηκε μια αναπάντεχα μεγάλη επιτυχία ειδικά στο δύσκολο μετά-πανδημικό καλοκαιρινό box office του 2022 και πλέον γνωρίζουμε όχι μόνο το cast του sequel αλλά και την επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας του. 

Έτσι, το The Black Phone 2 είναι γεγονός από την εταιρία Blumhouse Productions, η οποία προκάλεσε έκπληξη με ένα από τα βασικότερα ονόματα που θα επιστρέψουν για το sequel και είναι αυτό του Ethan Hawke. Όσοι είδανε την πρώτη ταινία τουλάχιστον θα τους φανεί κάπως παράξενο, αλλά πράγματι ο τέσσερις φορές υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός θα συμμετέχει κανονικά στο The Black Phone 2. 

Από εκεί και πέρα επιστρέφει σύσσωμο το cast της πρώτης ταινίας δηλαδή οι: Mason Thames (How to Train Your Dragon, Incoming), Madeleine McGraw (Toy Story 4Secrets of Sulphur Springs), Jeremy Davies (Justified) και ο Miguel Mora (The Black Phone). Όσο για την ημερομηνία πρεμιέρας του αυτή ορίστηκε για τις 27 Ιουνίου του 2025. 

Ο Derrickson από την πλευρά του θα επιστρέψει για το Black Phone 2 στη σκηνοθεσία και στο σενάριο που συνυπογράφει με τον C. Robert Cargill (Sinister)

Η ταινία είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Joe Hill, γιου του θρυλικού Stephen King. Η επίσημη σύνοψη του Black Phone αναφέρει: "Ο Finney Shaw, ένα ντροπαλό αλλά έξυπνο 13χρονο αγόρι, απήχθη από έναν σαδιστή δολοφόνο και παγιδεύεται σε ένα υπόγειo. Όταν ένα αποσυνδεδεμένο τηλέφωνο αρχίζει να χτυπά, ο Finney ανακαλύπτει ότι μπορεί να ακούσει τις φωνές των προηγούμενων θυμάτων του δολοφόνου."

Το The Black Phone 2 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 27 Ιουνίου του 2025.