Το The Black Phone 2 είναι γεγονός!

Επίσημη ανακοίνωση και έρχεται το καλοκαίρι του…2025!
28 Οκτωβρίου 2023 15:08
Το The Black Phone 2 είναι γεγονός!

Η Blumhouse Productions ανακοίνωσε ότι θα φέρει τελικά το sequel του The Black Phone, το οποίο είχε κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2022 με πρωταγωνιστή τον Ethan Hawke στο ρόλο του “The Grabber”. Ακούγαμε την ύπαρξή της δεύτερης ταινίας εδώ και καιρό, και φαίνεται πλέον ότι θα γίνει πραγματικότητα.

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα η Universal Pictures και ο σεναριογράφος της πρώτης ταινίας C. Robert Cargill, ο οποίος αποκάλυψε ότι το The Black Phone 2 ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται, θα παίξει στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2025. Ναι, όπως φαίνεται θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή για την επιστροφή του The Grabber.

Πιο συγκεκριμένα, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιουνίου του 2025, αλλά προς το παρόν αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες που γνωρίζουμε. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα επιστρέψει στα σκηνοθετικά του καθήκοντα ο Scott Derrickson (Doctor Strange, Sinister), ενώ ακόμη δε γνωρίζουμε εάν θα επαναλάβει το ρόλο του ο Ethan Hawke.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του C. Robert Cargill

Ο σκηνοθέτης, Scott Derrickson, μίλησε παλιότερα στο Comicbook.com για το ενδεχόμενο του να γίνει το The Black Phone 2 και είχε εκφραστεί με ενθουσιασμό. Συγκεκριμένα είχε πει:

Ο Joe Hill μου πρότεινε μια φοβερή ιδέα για ένα sequel του Black Phone, το οποίο εφόσον η ταινία τα πάει καλά εμπορικά, θα το κάνω. Είναι φοβερή ιδέα και μου άρεσε πραγματικά. Ο Joe είναι πολύ προστατευτικός με το υλικό του, αλλά όταν μου πρότεινε την ιδέα του είπα "Κάπως έτσι κάνεις ένα σωστό sequel του Black Phone. Ήταν καταπληκτικό."

Η ταινία είναι βασισμένη στην ομώνυμη νουβέλα του Joe Hill, γιου του θρυλικού Stephen King και η σύνοψή της έλεγε τα εξής:

Ο Finney Shaw, ένα ντροπαλό αλλά έξυπνο 13χρονο αγόρι, απήχθη από έναν σαδιστή δολοφόνο και παγιδεύεται σε ένα υπόγειo. Όταν ένα αποσυνδεδεμένο τηλέφωνο αρχίζει να χτυπά, ο Finney ανακαλύπτει ότι μπορεί να ακούσει τις φωνές των προηγούμενων θυμάτων του δολοφόνου.

Το The Black Phone (Νεκρό Τηλέφωνο) έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Ιούνιο του 2022.