Harry Potter: Χαμός με τη λάθος φωτογραφία της Emma Watson στο reunion σόου

Το εντόπισαν χρήστες στο Twitter και το HBO Max απάντησε
03 Ιανουαρίου 2022 23:25
Harry Potter: Χαμός με τη λάθος φωτογραφία της Emma Watson στο reunion σόου

Δεν είναι η πρώτη φορά που μπερδεύουν δημοσίως την Emma Watson σε μικρή ηλικία με την Emma Roberts, αλλά το να συμβεί στο σόου της επιστροφής του cast στο Hogwarts δεν το περιμέναμε. Κι όμως το ατύχημα της παραγωγής έγινε όταν κατά τη διάρκεια του Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts έδειξαν φωτογραφίες της Γουάτσον όταν ήταν μικρότερη.

Μόνο που η φωτογραφία που χρησιμοποίησε η παραγωγή του HBO δεν ήταν της "Ερμιόνης" αλλά της Emma Roberts, που αρκετοί θα την γνωρίζετε από τη σειρά American Horror Story. 

Το ατόπημα αυτό δεν άφησε να πέσει κάτω το Twitter με δεκάδες fans του Χάρι Πότερ να μην μπορούν να ξεπεράσουν το γεγονός πως έγινε τέτοιο μπέρδεμα. Μάλιστα, κάποιοι έβγαλαν και screenshots που δείχνουν πως η φωτογραφία της Roberts είχε ανέβει πριν καιρό στο Instagram της. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

Το HBO Max παραδέχτηκε το λάθος του

Αναμενόμενα, μετά την κατακραυγή που ακολούθησε, οι παραγωγοί του HBO Max ανακοίνωσαν πως θα διορθώσουν το λάθος και μια νέα βερσιόν του σόου θα ανέβει σύντομα στην υπηρεσία. 

Μιλώντας στο TODAY, ένας αντιπρόσωπος της streaming πλατφόρμας τόνισε:

Σωστή παρατήρηση Harry Potter fans! Φέρατε στην αντίληψή μας ένα λάθος στο μοντάζ, εξαιτίας μιας φωτογραφίας που είχε λάθος όνομα. Η νέα έκδοση θα αναρτηθεί σύντομα!