Harry Potter: Η πρώτη εικόνα από το reunion θα κάνει τους fans να συγκινηθούν

1η Ιανουαρίου ραντεβού στο Hogwarts
09 Δεκεμβρίου 2021 13:48
Harry Potter: Η πρώτη εικόνα από το reunion θα κάνει τους fans να συγκινηθούν

Το HBO Max κυκλοφόρησε την πρώτη εικόνα από το reunion, δηλαδή το σπέσιαλ επεισόδιο του Harry Potter για τον εορτασμό των 20 χρόνων. Συγκεκριμένα, στο Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, όπως θα ονομάζεται, θα μας μεταφέρει για άλλη μια φορά στο λατρεμένο σχολείο των μάγων που αγαπήθηκαν όσοι λίγοι στον κινηματογράφο.

Πρόκειται για ένα σπέσιαλ επεισόδιο σαν αυτό που είδαμε πριν μερικούς μήνες με τα “Φιλαράκια” και θα βρίσκονται φυσικά όλοι οι πρωταγωνιστές μαζί, να μιλούν για την εμπειρία τους και για τις οκτώ ταινίες. Έτσι, οι Daniel Radcliffe, Ruprt Grint, Emma Watson και άλλοι χαρακτήρες από το franchise, θα εμφανιστούν για να γιορτάσουν τα είκοσι χρόνια του Harry Potter.

Δείτε την πρώτη εικόνα:

Οι περισσότεροι βασικοί ηθοποιοί των 8 ταινιών του Χάρι Πότερ θα συμμετέχουν στο reunion σόου, όπως οι: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch, και Ian Hart.

Η επιστροφή στο Hogwarts αναμένεται να είναι συγκινητική και θα μας πει μια μαγευτική ιστορία μέσα από συνεντεύξεις, προσκαλώντας όλους τους fans να ζήσουν ξανά λίγη από τη μαγεία του Harry Potter.

Το Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts θα κάνει πρεμιέρα 1 Ιανουαρίου 2022 αποκλειστικά στο HBO Max.