Χάρι Πότερ: Συγκίνηση και νοσταλγία στα πρώτα πλάνα από το reunion σόου, "Return to Hogwarts"

Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούπερτ Γκριντ, Έμμα Γουάτσον και οι υπόλοιποι συναντιούνται ξανά
20 Δεκεμβρίου 2021 17:44
Χάρι Πότερ: Συγκίνηση και νοσταλγία στα πρώτα πλάνα από το reunion σόου, "Return to Hogwarts"

Το νέο επίσημο trailer για το πολυαναμενόμενο reunion του cast του Χάρι Πότερ για τα 20ά γενέθλια του κινηματογραφικού franchise, δόθηκε στη δημοσιότητα από την Warner Bros. και σας προειδοποιούμε πως θα είναι ένα δακρύβρεχτο σόου. 

Σε αυτό θα δείτε τους Χάρι (Ντάνιελ Ράντκλιφ), Ερμιόνη (Έμμα Γουάτσον) και Ρον (Ρούπερτ Γκριντ) να περνούν από την εμβληματική πλατφόρμα 9 3/4 μετά από μια δεκατία και θυμούνται τα παλιά σε ένα σόου, που όπως φαίνεται θα συγκινήσει τους απανταχού fans του Χάρι Πότερ. 

Εκτός των Ράντκλιφ, Γουάτσον και Γκριντ, στο trailer μιλούν εκτενώς οι Έλενα Μπόναμ-Κάρτερ που υποδύθηκε την Μπέλατριξ και ο Ρέιφ Φάινς που έπαιξε τον Βόλντεμορτ, ενώ εμφανίζεται και ο Γκάρι Όλντμαν, ο οποίος έπαιξε τον Σείριο Μπλακ. 

Στο reunion σόου θα δούμε επίσης τους: Τομ Φέλτον (Ντράκο Μαλφόι), Τζέιμς Φέλπς, Όλιβερ Φελπς (τα αδέρφια του Γουέσλι), Εβάνα Λιντς (Λούνα Λάβγκουντ), Μάθιου Λούις (Νέβιλ Λονγκμπότομ), Άλφρεντ Ένοχ (Ντιν Τόμας) και η Μπόνι Ράιτ (Τζίνι Γουέσλι).

Η πρεμιέρα της εορταστικής εκπομπής "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts" θα γίνει την Πρωτοχρονιά του 2022 αποκλειστικά στο HBO Max.