Ο Spider-Man σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και... (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευχές από τον Tom Holland και την παρέα του
25 Δεκεμβρίου 2021 19:44
Ο Spider-Man σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και... (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι Χριστούγεννα και έτσι το καστ της εμπορικότερης ταινίας της περιόδου αποφάσισε να μοιραστεί ένα γιορτινό μήνυμα. Φυσικά, ο λόγος γίνεται για το Spider-Man: No Way Home της Marvel, μέσα από τον επίσημο λογαργιασμό του οποίου στο Twitter δόθηκε στη δομοσιότητα ένα σύντομο βίντεο με ευχές. 

Σε αυτό, η “οικογένεια” του Spider-Man και αναλυτικότερα, ο πρωταγονιστής Tom Holland, η Zendaya και ο Ned Leeds, με Χριστουγεννιάτικη μουσική στο παρασκήνιο, σας εύχονται χρόνια πολλά και καλές γιορτές. Ωστόσο, μαζί με το εορταστικό μήνυμα, οι αστέρες του MCU υπενθυμίζουν πως η ταινία εξακολουθεί να προβάλλεται στους κινηματογράφους παγκοσμίως και σας προσκαλούν να κλείσετε τα εισιτήριά σας τώρα, αν δεν την έχετε δει ήδη.

Το εν λόγω βίντεο ακολουθεί παρακάτω:

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η πιο πρόσφατη περιπέτεια του Spider-Man έκανε πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου και ήρθε να ανοίξει για τα καλά το multiverse της Marvel, με μεγάλες επιστροφές από τις Spider-Man ταινίες του παρελθόντος. Για παράδειγμα, είδαμε ξανά τον Doctor Octopus του Alfred Molina, τον Electro του Jamie Foxx και τον Green Goblin του Willem Dafoe. 

Φυσικά, στο βασικό καστ συναντήσαμε ξανά τον Tom Holland ως Peter Parker, τον Benedict Cumberbatch ως Doctor Strange, την Zendaya ως MJ, τον Jacob Batalon ως Ned Leeds, την Marisa Tomei ως May Parker και τον Jon Favreau ως Happy Hogan. 

Περισσότερα για ταινία μπορείτε να βρείτε στο αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ.