Έρχονται οι ταινίες του Spider-Man στο Disney Plus - Τι γίνεται με την Ελλάδα;

Ξεκίνησε το συμμάζεμά τους από τη Disney
20 Απριλίου 2023 22:35
Έρχονται οι ταινίες του Spider-Man στο Disney Plus - Τι γίνεται με την Ελλάδα;

Φαίνεται πως μετά από τόσο καιρό, ξεκίνησε επιτέλους το συμμάζεμα των Spider-Man ταινιών στο νέο τους "σπίτι". Αναφερόμαστε φυσικά για τον ερχομό όλων των ταινιών του Spider-Man franchise στην υπηρεσία του Disney Plus, καθώς όπως ανακοίνωσε η εταιρία από αύριο κιόλας καταφτάνει το "πρώτο κύμα". 

Προς το παρόν πέντε ταινίες του Spider-Man franchise, δηλαδή τα Spider-Man, Spider-Man 2 και Spider-Man 3 με τον Tobey Maguire, το "The Amazing Spider-Man" με τον Andrew Garfield και το "Spider-Man: Homecoming" με τον Tom Holland, θα φιλοξενούνται όλα πολύ σύντομα στην υπηρεσία, ενώ σαν μπόνους έρχεται και η spinoff ταινία "Venom" με τον Tom Hardy. 

Συγκεκριμένα η κυκλοφορία της Spider-Man τριλογίας και του The Amazing Spider-Man θα γίνει αύριο 21 Απριλίου, ενώ η πρώτη solo ταινία του Tom Holland ως Spider-Man θα έρθει πακέτο με το "Venom" λίγο αργότερα στις 12 Μαΐου

Αυτές οι ημερομηνίες όμως αφορούν μόνο το αμερικάνικο Disney Plus, αν και είναι θέμα χρόνου να μαζευτούν όλες στην ίδια "streaming στέγη", καθώς είχε συνάψει σχετική συμφωνία η Disney με τη Sony Pictures για τα δικαιώματά τους. Επομένως μένει να προστεθούν στον κατάλογο τα "Spider-Man: Far From Home", "Spider-Man: No Way Home", "Venom: Let There Be Carnage", και το "Morbius" με τον Jared Leto. 

Τι γίνεται με τα δικαιώματά τους στην Ελλάδα; Προς το παρόν οι Spider-Man ταινίες και τα spinoffs του πηγαινοέρχονται στο Netflix κατά καιρούς, αλλά δε γνωρίζουμε ακριβώς μέχρι πότε θα φιλοξενούνται σε αυτό. Επομένως, κάποια στιγμή θα τα δούμε να μεταφέρονται στον ελληνικό κατάλογο του Disney+.