Και στο Batgirl θα εμφανιστεί ο Michael Keaton, εκτός από το The Flash

Κανονική επιστροφή στην κάπα του Σκοτεινού Ιππότη για τον ηθοποιό
23 Δεκεμβρίου 2021 20:38
Και στο Batgirl θα εμφανιστεί ο Michael Keaton, εκτός από το The Flash

Από εκεί που κανείς δεν περίμενε ποτέ να επιστρέψει ο Michael Keaton στο ρόλο του Batman, τώρα θα τον δούμε όχι σε μία αλλά σε δύο ακόμα ταινίες, εκτός δηλαδή του πολυαναμενόμενου "The Flash". Μέσα από το preview kit της Warner Bros. Pictures για το 2022 έκανε την εμφάνισή του το ανανεωμένο cast του Batgirl, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα από το HBO Max και όχι στις κινηματογραφικές αίθουσες. 

Στην ταινία που την Barbara Gordon βερσιόν της Batgirl θα υποδυθεί η Leslie Grace του "In The Heights", θα εμφανιστεί ξανά ο Michael Keaton ως Bruce Wayne/Batman. Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνουν και πηγές όπως του THR που δύσκολα πέφτει έξω και έτσι θα δούμε δυό φορές τον θρυλικό Keaton ξανά στο ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη. 

Ο Brendan Fraser (The Mummy Trilogy) θα υποδυθεί τον μεγάλο κακό του φιλμ, ονόματι Firefly, ενώ ο J.K. Simmons θα επιστρέψει ως Commissioner Gordon και πατέρας της Barbara. 

Tο σενάριο της ταινίας γράφει η Christina Hodson (Birds of Prey) σε σκηνοθεσία του διδύμου Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life). 

Το Batgirl αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2022 μέσω του HBO Max.