The Last Train To New York: Έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας για το remake του "Train To Busan"

Ένα remake που αμφισβητείται ήδη για το πώς θα διασκευαστεί
20 Δεκεμβρίου 2021 23:08
The Last Train To New York:  Έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας για το remake του "Train To Busan"

Η New Line Cinema ανακοίνωσε τον επίσημο τίτλο αλλά και την ημερομηνία πρεμιέρα για το αμερικάνικο remake του "Train to Busan", της κορεάτικης ταινίας τρόμου του 2016, που απέκτησε και sequel το "Peninsula" (2020) σε σκηνοθεσία επίσης του Yeon Sang-ho. 

Το "The Last Train to New York" όπως θα ονομάζεται το remake επίσημα θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Απριλίου του 2023

Η ιστορία όπου μια ζόμπι επιδημία ξεσπάει ξαφνικά και στο επίκεντρο βρίσκονται οι επιβάτες ενός τρένου που ζουν τον απόλυτο εφιάλτη παγιδευμένοι σε αυτό, θα είναι η ίδια πάνω-κάτω και στο remake. Τη σκηνοθεσία του έχει αναλάβει ο Timo Tjahjanto, που θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους ειδικούς στην υπέρμετρη βία και τον τρόμο έχοντας σκηνοθετήσει ταινίες όπως "The Night Comes for Us", "May the Devil Take You", "V/H/S/2" αλλά και το "V/H/S/94". 

Μιας και δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για την ταινία όπως για παράδειγμα το cast, αξίζει να αναφέρουμε πως στην παραγωγή συναντάμε τον James Wan και την εταιρία "Atomic Monster" που χάρισε το περασμένο καλοκαίρι το "Malignant".