Σαρώνει τα πάντα ο Spider-Man του Tom Holland και “γονατίζει” το Box Office

Ξεπέρασε ήδη τα $40 εκατομμύρια
17 Δεκεμβρίου 2021 13:29
Σαρώνει τα πάντα ο Spider-Man του Tom Holland και “γονατίζει” το Box Office

Σίγουρα αυτή η είδηση δεν προκαλεί έκπληξη στους περισσότερους, αλλά το Spider-Man: No Way Home του Tom Holland σαρώνει ήδη σε πολλές χώρες. Η ταινία προβάλλεται αυτή τη στιγμή σε αρκετά μέρη του πλανήτη, αν και ακόμη δεν έκανε πρεμιέρα παντού. Όπως μάθαμε όμως μέσα από το Deadline, η ταινία κατάφερε να φτάσει τα $40 εκατομμύρια, μέσα σε 24 ώρες από την προβολή της.

Τα πρώτα νούμερα ήρθαν από την Κορέα, με το φιλμ της Sony Pictures να ξεπερνάει τα $5.28 εκατομμύρια στην πρεμιέρα της, με αποτέλεσμα να είναι η πιο εμπορική ταινία στους κινηματογράφους, από την εποχή της πανδημίας. Επίσης, το “No Way Home” ξεπέρασε ήδη εχθές τα $10.1 εκατομμύρια στην Αγγλία και σημείωσε το καλύτερο λανσάρισμα Τετάρτης όλων των εποχών στην επικράτεια, ξεπερνώντας τα 6,6 εκατομμύρια δολάρια του No Time to Die.

Ακολουθεί το Μεξικό με $9 εκ. που και εκεί ο Spidey σημείωσε ακόμη ένα ρεκόρ για τη χώρα, ενώ στη Γαλλία σημείωσε έσοδα των $4.3 εκατομμυρίων, $3.5 εκατομμύρια στην Ρωσία, $3.5 εκατομμύρια σε άλλες περιοχές, $1,4 στην Ταϊβάν και $3.4 εκατομμύρια στην Ιταλία.

Το Spider-Man: No Way Home είναι το “Endgame” του Tom Holland | Review

Πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε την άποψή μας για το Spider-Man: No Way Home.