Thor: Love and Thunder | Η αφίσα που κυκλοφορεί είναι "μούφα" λέει ο Taika Waititi (ΦΩΤΟ)

Έκανε τον γύρο των social media ένα υποτιθέμενο πρώτο poster
12 Δεκεμβρίου 2021 11:45
Thor: Love and Thunder | Η αφίσα που κυκλοφορεί είναι "μούφα" λέει ο Taika Waititi (ΦΩΤΟ)

Ένα υποτιθέμενο "πρώτο poster" για το Thor 4 έκανε τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, με τις αναφορές να υποστηρίζουν ότι διέρρευσε και πως εθεάθη σε κινηματογράφο. Τα social media βούηξαν και γρήγορα διαμοιράστηκε σχεδόν παντού η εικόνα. 

Μάλιστα το poster του Thor: Love and Thunder έδειχνε τον Thor, την Jane Foster και τον Korg με νέα κοστούμια, κάτι που έδωσε περισσότερους πόντους στην πιστότητά του. Στην αφίσα επίσης απεικονίζονται δύο κατσίκες που στην σκανδιναβική μυθολογία κουβαλάνε το έλκυθρο του Thor και ονομάζονται Tanngrisnir και Tanngnjóstr. Ωστόσο στην μυθολογία των comics της Marvel ονομάζονται Toothgnasher και Toothgrinder, ενώ η εμφάνισή τους έχει αποκαλυφθεί από διάφορες φωτογραφίες από το πλατό της ταινίας. 

Αυτή είναι η "πρώτη" αφίσα

 

O Taika Waititi τα έβαλε στη θέση τους

Δεν πήρε πολλή ώρα και για τον σκηνοθέτη του "Love & Thunder", Taika Waititi, να πάρει επίσημα θέση και να παραδεχτεί πως...είναι μούφα αυτό το εικαστικό, μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter. Το έκανε κιόλας με το δικό του χαρακτηριστικό χιούμορ λέγοντας ότι:

Είναι τόσο κακό που ελπίζω κάπως να ήταν το επίσημό μας poster. Είναι σίγουρα αυτό που θα είχα κάνει εγώ εάν ήμουν υπεύυνος για τις αφίσες. 

Αν και είναι στο οριακά κιτς ύφος του Waititi που γνωρίσαμε στο Thor: Ragnarok, ένα εκπαιδευμένο μάτι μπορεί να διαπιστώσει πως πρόκειται για προϊόν Photoshop κάποιου fan και όχι από επίσημα assets της Marvel Studios. 

Ανάμεσα στο cast θα δούμε σαφώς τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor δηλαδή), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale θα υποδυθεί τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt και η Karen Gillan θα υποδυθούν τους Star-Lord και Nebula, χωρίς να αποκλείεται να εμφανιστούν και οι υπόλοιποι Guardians of the Galaxy. Επίσης, ο Matt Damon θα επιστρέψει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela. 

To Thor: Love and Thunder πρόσφατα έλαβε μια μικρή καθυστέρηση και αντί για τον Μάιο του 2022, θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου του 2022