To Shang-Chi 2 είναι γεγονός και θα φέρει περισσότερο kung-fu στο MCU

O σκηνοθέτης Dustin Daniel Cretton υπογράφει χρυσό deal με τη Marvel Studios
06 Δεκεμβρίου 2021 20:27
To Shang-Chi 2 είναι γεγονός και θα φέρει περισσότερο kung-fu στο MCU

Πριν από λίγα λεπτά έγινε γνωστό και επίσημα πως το Shang-Chi and The Legend of the Ten Rings αποκτά sequel, όχι πως αυτό ήταν κάτι το αναπάντεχο.

Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε το The Hollywood Reporter, ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας, Destin Daniel Cretton υπέγραψε ένα μεγάλο deal με την Marvel Studios που θα τον κρατήσει στο στρατόπεδο του MCU για πολύ καιρό ακόμα και μέρος της συμφωνίας αποτελεί και η Onyx Collective του Hulu. 

Επίσημο το Shang-Chi 2 με τον Simu Liu

Το Shang-Chi 2 λοιπόν αποτελεί γεγονός και θα δούμε την επιστροφή του Simu Liu στον εμβληματικό ρόλο που ενσάρκωσε με επιτυχία, καθώς αυτό φάνηκε και στα ταμεία της Disney. Αποτελεί την πιο κερδοφόρα ταινία του 2021 στην αγορά των ΗΠΑ με $224.5 εκ εισπράξεις, με τις συνολικές παγκοσμίως να φτάνουν τα $431.9 εκ. Σαφώς τη σκηνοθεσία αλλά και το σενάριο αναλαμβάνει ξανά ο Destin Daniel Cretton. 

Και νέα MCU σειρά στο Disney Plus

Το Deadline μεταδίδει με τη σειρά του πως ο Cretton θα αναπτύξει και μια δική του σειρά στο MCU για λογαριασμό του Disney Plus. Χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστή κάποια άλλη πληροφορία για αυτή.