Επιστρέφει το Starcraft; Η δημοσίευση του αστέρα του Shang-Chi της Marvel που άναψε φωτιές

:)
24 Ιανουαρίου 2022 13:12
Επιστρέφει το Starcraft; Η δημοσίευση του αστέρα του Shang-Chi της Marvel που άναψε φωτιές

Μέχρι πριν μερικές εβδομάδες έμοιαζε σχεδόν απίθανη η ιδέα ενός νέου Starcraft, αφού όπως σας ενημερώσαμε τον Αύγουστο του 2019, η Blizzard έχει βάλει τη σειρά «στον πάγο». Ωστόσο, στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία η ανακοίνωση πως η Microsoft ξεκίνησε τις διεργασίες εξαγοράς της Activision Blizzard, μιας εκ των μεγαλύτερων thid-party publishers της βιομηχανίας.

Η κίνηση αυτή προφανώς αλλάζει τα δεδομένα και ήδη είχαμε δηλώσεις που μιλούν για επιστροφή του Guitar Hero. Τώρα, φαίνεται πως και οι fans του Starcraft μπορούν να ελπίζουν, χάρη…στον αστέρα του Shang-Chi της Marvel.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την συζήτηση για τα IPs της Activision Blizzard μετά την εξαγορά, ο Simu Liu έγραψε, «φωνάζοντας», μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΩΣΤΕ ΤΟ STARCRAFT

Η απάντηση στο αίτημα του Simu Liu τελικά ήρθε από την ίδια την Blizzard και όχι απλά από κάποιον developer, αλλά από τον ίδιο τον επικεφαλής της! Ο λόγος γίνεται για τον Mike Ybarra, ο οποίος έχει αναλάβει τη διαχείριση της Blizzard μετά τις δεκάδες αποχωρήσεις που επέφερε το πρόσφατο σκάνδαλο. Ο Ybarra, λοιπόν, απάντησε στην viral δημοσίευση του ηθοποιού με έναν λιτό, αλλά συγχρόνως πολύ χαρακτηριστικό τρόπο.

Τι απάντησε; Δύο σύμβολα που παραπέμπουν σε χαμογελαστό emoji, αφού μάλλον δε χρειάζεται να ειπωθούν περισσότερα. Η εν λόγω δημοσίευση ακολουθεί παρακάτω.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, είναι πιθανόν η Blizzard να ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή της ιστορικής σειράς Starcraft. Το αν θα δούμε βέβαια ένα τρίτο strategy κεφαλαίο, κάποιο spin-off ή οτιδήποτε άλλο, θα το δείξει μόνο ο χρόνος.