Ρισκάρει τη ζωή του ο Tom Cruise για το νέο stunt του Mission Impossible 8 (ΦΩΤΟ)

Είναι τρελός και το αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ο χολιγουντιανός αστέρας
02 Δεκεμβρίου 2021 16:57
Ρισκάρει τη ζωή του ο Tom Cruise για το νέο stunt του Mission Impossible 8 (ΦΩΤΟ)

Για ακόμη μια φορά ο Tom Cruise ρισκάρει τη ζωή του για να ανεβάσει τον πήχη του "τι είναι δυνατό" και τι όχι, με αυτό που ετοιμάζει για το Mission: Impossible 8

O 59χρονος αστέρας αφού ολοκλήρωσε πριν μερικούς μήνες τα γυρίσματα του Mission Impossible 7, ξεκουράστηκε για λίγο καιρό και τώρα ετοιμάζεται για τα γυρίσματα της 8ης "Επικίνδυνης Αποστολής". Επειδή όμως ο Cruise αρέσκεται στον κίνδυνο και στην πραγματική ζωή, όχι μόνο στον ρόλο του πράκτορα Ethan Hunt, αυτόν τον καιρό προβάρει το πιο επικίνδυνο stunt της καριέρας του.

Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο stunt του Tom Cruise

Στις φωτογραφίες που κατέγραψε η The Sun, ο 59χρονος αστέρας βρίσκεται στους ουρανούς κυριολεκτικά με τη μόνη προστασία γύρω του να είναι μερικοί ειδικοί ιμάντες. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ θα κρατιέται ανάποδα από το φτερό ενός αεροπλάνου του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου και συγκεκριμένα ένα Boeing B75N1 Stearman του 1941. 

Η κασκαντερική σκηνή λαμβάνει χώρα σε υψόμετρο 2.000 ποδιών όπου σύμφωνα με το σενάριο ο Cruise γλιστράει από το πιλοτήριο προς το φτερό, ο πιλότος το γυρνάει ανάποδα και προσπαθεί να κρατηθεί όσο αυτό πετάει. Έπειτα αρχίζει να το ρίχνει με τη μύτη προς το έδαφος κάνοντας παράλληλα στροφές γύρω από τον άξονά του, με τον Cruise να πρέπει να επιστρέψει πάλι στη θέση του πιλοτηρίου. 

Δείτε τις φωτογραφίες

Ο Cruise έμαθε πριν από μερικούς μήνες να πιλοτάρει τι συγκεκριμένο δίπλανο και μάλιστα insiders της βιομηχανίας αναφέρουν πόσο τεράστια επικινδυνότητα φέρει ένα τέτοιο stunt. 

Του έχουν πει να σταματήσει να χαμογελάει

Σε συνέντευξή του στο Graham Norton Show είχε δηλώσει πως απολαμβάνει τόσο να εκτελεί ο ίδιος τις επικίνδυνες σκηνές του που τον πιάνουν να χαμογελάει συνεχώς:

Είμαι ένας ηθοποιός που του αρέσει η φυσική επαφή και λατρεύω να τα κάνω. Μελετώ, προπονούμαι και ξοδεύω πολύ χρόνο για να βρωπως θα γίνει. Έχω σπάσει πολλά κόκκαλα. Η πρώτη φορά που εκτελώ κάθε κασκαντερική σκηνή μου σπάει τα νεύρα, αλλά είναι και συναρπαστική. Μου έχον πει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων να σταματήσω να χαμογελάω. 

Η επόμενη ταινία του Tom Cruise στην καριέρα του δεν της λείπει και πάλι ο κίνδυνος καθώς θα γυρίσει μια ταινία στο διάστημα με τον σκηνοθέτη Doug Liman (Edge of Tomorrow) σε συνεργασία με την SpaceX. 

Το Mission Impossible 7 αναμένεται στις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 και αντίστοιχα το Mission Impossible 8 θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2023