Ο Henry Cavill ολοκλήρωσε τα δικά του γυρίσματα στο Enola Holmes 2

Όλα πάνε καλά για το sequel
30 Νοεμβρίου 2021 13:23
Ο Henry Cavill ολοκλήρωσε τα δικά του γυρίσματα στο Enola Holmes 2

Τον προηγούμενο Μάιο σας είχαμε ενημερώση με σχετική είδηση πως το Netflix ετοιμάζει ήδη το Enola Holmes 2, ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης ταινίας με πρωταγωνίστρια την Millie Bobby Brown του Stranger Things, αλλά και τον Henry Cavill του The Witcher.

Παρόλο που δε γνωρίζουμε πληροφορίες σχετικά με την πλοκή του sequel, έχει γίνει γνωστό ότι οι ηθοποιοί ήδη βρίσκονται στα πλατό, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει. Τώρα, ο Henry Cavill είπε να ενημερώσει τους θαυμαστές του μέσα από το Instagram και ανακοίνωσε ότι εκείνος μόλις ολοκλήρωσε τις δικές του σκηνές στην ταινία.

Σήμερα ήταν η τελευταία μου μέρα στο Enola Holmes και όλη μέρα σκεφτόμουν να μην βγω έξω και να προπονηθώ. Είχε σκοτάδι, έκανε κρύο και προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου όλη μέρα να μην τρέξω. Ωστόσο, βγήκα. Το έκανα, μου άρεσε και αισθάνομαι πολύ ωραία. Εάν κάθεστε στο σπίτι και σκέφτεστε να μη βγείτε για προπόνηση, βάλτε τα αθλητικά σας και βγείτε. Δε θα το μετανιώσετε.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Πρωταγωνιστούν επίσης: Adeel Akhtar ως Lestrade, Susan Wokoma ως Edith, Louis Partridge ως Tewkesbury, David Thewlis (the Harry Potter series), Sharon Duncan-Brewster (Dune), Hannah Dodd (Find Me in Paris), Abbie Hern (The Pact), Gabriel Tierney (Endeavor) και Serrana Su-Ling Bliss (Belfast).

Στο sequel επιστρέφει επίσης ο Harry Bradbeer για τη σκηνοθεσία, καθώς και ο Jack Throne στο σενάριο.

Το sequel αποτελεί μια ακόμη συνεργασία της Legendary με το Netflix και αξίζει να αναφέρουμε πως πάνω από 76 εκ. νοικοκυριά παρακολούθησαν το Enola Holmes μέσα στις πρώτες 28 ημέρες από την κυκλοφορία του.