Το επίσημο trailer του Enola Holmes 2 είναι εδώ με Millie Bobby Brown και Henry Cavill!

Η περιπέτεια της μικρής Enola συνεχίζεται
25 Σεπτεμβρίου 2022 09:45
Το επίσημο trailer του Enola Holmes 2 είναι εδώ με Millie Bobby Brown και Henry Cavill!

Από το μεγάλο σόου “TUDUM” του Netflix δε θα μπορούσε να λείψει το ολοκαίνουργιο trailer του Enola Holmes 2, μιας και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε περίπου δύο μήνες από τώρα. Η Millie Bobby Brown επιστρέφει σε νέες περιπέτειες και αυτή τη φορά θα προσπαθήσει να σώσει ένα κορίτσι, όπως φαίνεται με τη βοήθεια του αδερφού της, Sherlock Holmes, τον οποίο φυσικά και υποδύεται ο Henry Cavill.

Οι πρώτες πληροφορίες του Netflix λένε ότι ένα μυστήριο ιστορικών διαστάσεων απαιτεί τους δύο Holmes για να το λύσουν. Πλάι τους θα βρίσκεται και η Helena Bonham Carter, καθώς και οι Louis Partridge, Adeel Akhtar, David Thewlis, Susan Wokoma και Sharon Duncan-Brewster. Για τη σκηνοθεσία του sequel επιστρέφει ο Harry Bradbeer καθώς και στο σενάριο ο Jack Thorne.

Η επίσημη σύνοψη του Netflix αναφέρει τα εξής:

Η Enola αναλαμβάνει πλέον την πρώτη της υπόθεση ως ντετέκτιβ, αλλά για να λύσει το μυστήριο πίσω από την εξαφάνιση ενός κοριτσιού, θα πρέπει να ζητήσει τη βοήθεια ορισμένων φίλων, καθώς και του αδερφού της, του Sherlock.

Το Enola Holmes 2 θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 4 Νοεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.