Tom Holland και Zendaya τρελαίνονται βλέποντας το νέο trailer του Spider-Man: No Way Home (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάθετε τι ώρα θα προβληθεί στην Ελλάδα το δεύτερο trailer
16 Νοεμβρίου 2021 12:16
Tom Holland και Zendaya τρελαίνονται βλέποντας το νέο trailer του Spider-Man: No Way Home (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν μερικά 24ωρα επιβεβαιώθηκε από τις Sony Pictures και Marvel Studios πως απόψε την Τρίτη 16 Νοεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το δεύτερο πολυαναμενόμενο trailer του Spider-Man: No Way Home, του οποίου το hype θυμίζει εποχές "Avengers: Endgame". Τώρα όμως μάθαμε ακριβώς την ώρα που θα προβληθεί. 

Ενόψει του trailer δόθηκε στη δημοσιότητα η δεύτερη αφίσα του "No Way Home" με τον Peter Parker να φοράει την Iron Spider στολή και πλάι του να βρίσκεται ο Doctor Strange του Benedict Cumberbatch. Αν προσέξετε διακρίνεται επίσης ο Green Goblin του Willem Dafoe, τα πλοκάμια του Doc Ock του Alfred Molina και ο ηλεκτρισμός του Electro του Jamie Foxx. 

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε το caption με το οποίο ο Holland συνόδευσε την ανάρτηση της λέγοντας "Το Multiverse είναι πραγματικότητα":

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

Holland, Zendaya και Batalon τρελαίνονται με το νέο trailer

Με τον καλύτερο τρόπο θέλει να ανεβάσει το hype στο κόκκινο η Sony Pictures η οποία επέλεξε να διαφημίσει το...διαφημιστικό trailer με ένα reaction βίντεο. Σε αυτό οι τρεις βασικοί πρωταγωνιστές δηλαδή οι Tom Holland, Zendaya και Jacob Batalon αντιδρούν βλέποντας το trailer που θα απολαύσουμε και εμείς οι θνητοί σε μερικές ώρες.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

Πότε κυκλοφορεί στην Ελλάδα το trailer; 

Με τα social media να έχουν ξεσηκωθεί αναμένοντας σε κάθε γωνιά του κόσμου το νέο trailer, φυσικά και κάποιοι θα υπολόγιζαν για κάθε χώρα ποια ώρα θα προβληθεί το trailer του "No Way Home. Στην Ελλάδα θα προβληθεί ξημερώματα Τετάρτης 17/11 στις 03:30

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, Marvel fans διότι δεν αποκλείεται τα leaks να επαληθευτούν. Πρόσφατα ο Tom Holland μίλησε με απρόσμενα λόγια για το "No Way Home" όπως ότι θα είναι "σκοτεινό και θλιβερό"

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου του 2021.