Ο Tom Holland μάς ετοιμάζει για ένα σκοτεινό και θλιβερό "Spider-Man: No Way Home"

Οι νέες του δηλώσεις για το threequel και το ύφος του
10 Νοεμβρίου 2021 08:31
Ο Tom Holland μάς ετοιμάζει για ένα σκοτεινό και θλιβερό "Spider-Man: No Way Home"

Ένα πιο σκοτεινό και ζοφερό Spider-Man; Κι όμως ο συνεχώς πρόσχαρος και χαμογελαστός Peter Parker του Tom Holland δε θα περάσει καλά στο Spider-Man: No Way Home και πλέον το αποκαλύπτει σε νέα του συνέντευξη. 

Αν και οι λεπτομέρειες για την πλοκή του "No Way Home" παραμένουν ασαφείς -πέραν των διάφορων leaks και θεωριών- ο Holland προσπάθησε να δώσει μερικές πληροφορίες για το ύφος της τρίτης Spider-Man ταινίες του MCU, τις οποίες δε θα τις λέγαμε αναμενόμενες. 

"Σκοτεινό και θλιβερό" 

Σίγουρα δε θα περίμενε κανείς να περιγράφει το No Way Home με αυτές τις λέξεις αλλά μιλώντας στο Total Film είπε ακριβώς αυτές τις λέξεις:

Αυτό για το οποίο ο κόσμος θα βρεθεί προ εκπλήξεως με αυτή την ταινία είναι πως...δεν αστειεύεται, δεν έχει πλάκα. Είναι σκοτεινή και θλιβερή και πραγματικά θα τους επηρρεάσει. Θα δείτε τους χαρακτήρες που αγαπάτε να περνάνε από καταστάσεις που ποτέ δε θα ευχόσασταν να περάσουν. Και είμαι ενθουσιασμένος που μπόρεσα να πατήσω σε αυτή την πλευρά του Peter Parker. 

Επίσης πιστεύει ότι το Spider-Man: No Way Home θα είναι η καλύτερη Spider-Man ταινία που έχει γίνει ποτέ:

Δεν έχω δει ακόμα ολοκληρωμένη την ταινία αλλά μόνο κομμάτια της και είναι η καλύτερη δουλειά που κάναμε ποτέ. Είναι η καλύτερη ταινία Spider-Man που φτιάξαμε. Αλήθεια δε νομίζω πως οι fans είναι έτοιμοι να δουν το τι ετοιμάσαμε. Το ξέρω γιατί εγώ δεν είμαι έτοιμος και γνωρίζω πως θα είναι αδυσώπητη. 

 

Πρόσφατα, ο σκηνοθέτης της "Holland" τριλογίας, Jon Watts παρομοίασε το No Way Home σαν το "Endgame", κάτι που σίγουρα δείχνει πόσο φιλόδοξο είναι το threequel. 

Το Spider-Man: No Way Home έχει προγραμματιστεί για τις 17 Δεκεμβρίου του 2021 στους κινηματογράφους