Η νέα ταινία στο σύμπαν του Predator θα έρθει το καλοκαίρι του 2022 (ΕΙΚΟΝΑ)

Μέσα από το Hulu και θα είναι prequel
13 Νοεμβρίου 2021 18:49
Η νέα ταινία στο σύμπαν του Predator θα έρθει το καλοκαίρι του 2022 (ΕΙΚΟΝΑ)

Το Predator franchise πρόκειται να αποκτήσει ένα ακόμη κεφάλαιο το καλοκαίρι του 2022, αφού σύμφωνα με το Variety η νέα ταινία αναμένεται του χρόνου και θα προβληθεί μέσα από το Hulu. Βέβαια, γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι αυτό το project βρίσκεται στα σκαριά, αλλά οι δημιουργοί μίλησαν γι΄ αυτό μέσα από το ειδικό πάνελ του Disney+ Day που πραγματοποιήθηκε εχθές.

Το 5ο κεφάλαιο του Predator έρχεται σε σκηνοθεσία του Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane) και όπως έγινε γνωστό, θα λαμβάνει χώρα στο Comanche Nation, 300 χρόνια πριν από όλες τις ταινίες. Πρόκειται φυσικά για ένα θρίλερ με πολύ δράση και θα επικεντρωθεί στη Naru (Amber Midthunder), μια πολεμίστρια που προστατεύει τη φυλή της από έναν εξαιρετικά εξελιγμένο εξωγήινο αρπακτικό, δηλαδή τον Predator.

Η ταινία θα ονομάζεται Prey και παρακάτω μπορείτε να δείτε την πρώτη εικόνα:

Σύμφωνα με την Disney, η Naru είναι μια χαρακτήρας που θέλει να «αποδείξει την αξία της ως πολεμίστρια, όταν έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον πιο επικίνδυνο κυνηγό όλων των εποχών.

Το franchise του Predator ξεκίνησε το 1987 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, με πρωταγωνιστή τον θρυλικό Arnold Schwarzenegger. Το Prey θα είναι η πρώτη ταινία μετά την ταινία “The Predator” του 2018 που είχε σκηνοθετήσει ο Shane Black.