Στην πρώτη αφίσα του Spider-Man: No Way Home σκάει μύτη ο Green Goblin (και κάποιοι ακόμη κρυφά)

Ποιοι κρύβονται στην αφίσα;
08 Νοεμβρίου 2021 11:11
Στην πρώτη αφίσα του Spider-Man: No Way Home σκάει μύτη ο Green Goblin (και κάποιοι ακόμη κρυφά)

Το hype έχει φτάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα για την επόμενη περιπέτεια του Peter Parker του Tom Holland και φαίνεται από το γεγονός πως το Spider-Man: No Way Home έσπασε ένα ρεκόρ που κρατούσε σφιχτά το Avengers: Endgame από το 2019. 

Οι Sony Pictures και Marvel Studios έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη αφίσα της ταινίας, η οποία είναι αποκαλυπτική τόσο στο περιεχόμενο όσο και στο πώς προωθήθηκε στα social media. Χαρακτηριστικά η Sony Pictures έγραψε τη λεζάντα "Το Multiverse απελευθερώθηκε" θέλοντας να δείξει πόσο σημαντικός θα είναι αυτός ο παράγοντας στα όσα θα δούμε επί της οθόνης.

Δείτε την αφίσα

Τι και ποιοι κρύβονται στην αφίσα του No Way Home; 

Ο επίσημος λογαριασμός του Spider-Man στο Twitter παρότρυνε τους χρήστες να ζουμάρουν και να βρουν τις λεπτομέρειες στο poster -λες και δε θα γινόταν έτσι κι αλλιώς.  

Εκτός του πιο προφανούς easter egg της αφίσας που είναι ο Doc Ock του Alfred Molina και ο Green Goblin του Willem Dafoe από την Sam Raimi τριλογία, κρύβονται και άλλοι κακοί στην αφίσα. 

Όπως θα δείτε στο παρακάτω tweet εμφανίζονται οι κεραυνοί που εκτοξεύει ο Electro του Jamie Foxx και η άμμος του Sandman το Thomas Hayden Church. 

Πρόσφατα, ο σκηνοθέτης της "Holland" τριλογίας, Jon Watts παρομοίασε το No Way Home σαν το "Endgame", κάτι που σίγουρα δείχνει πόσο φιλόδοξο είναι το threequel. 

Το Spider-Man: No Way Home έχει προγραμματιστεί για τις 17 Δεκεμβρίου του 2021 στους κινηματογράφους