To Spider-Man: No Way Home είναι σαν ένα "Avengers: Endgame"

Δυο μήνες απομένουν για την πρεμιέρα
26 Οκτωβρίου 2021 12:37
To Spider-Man: No Way Home είναι σαν ένα "Avengers: Endgame"

Μια ακόμη δήλωσε για το άκρως αναμενόμενο Spider-Man: No Way Home έρχεται να βάλει φωτιά στο hype, την ώρα που οι ψίθυροι των insiders στα social media λένε πως έπεται το δεύτερο trailer της ταινίας, το οποίο αναμένεται να πάρει τα μυαλά των Marvel fans.

Μέσα από το ειδικό αφιέρωμα του Empire Magazine δημοσιεύθηκαν δύο νέα στιγμιότυπα από την ταινία, αλλά το highlight ίσως είναι τα όσα είπε ο σκηνοθέτης της "Tom Holland" τριλογίας, Jon Watts

Σα να λέμε Spider-Man: Endgame

Το πόσο μεγάλη και φιλόδοξη ταινία θα είναι το Spider-Man: No Way Home εξήγησε λακωνικά ο Jon Watts και για να δώσει ένα συγκριτικό μέγεθος είπε:

Σαν να είναι το Spider-Man: Endgame. 

Φυσικά, ένα στοιχείο που οι φιλοδοξίες της ταινίας στηρίζονται είναι η παράνοια του Multiverse που θα συναντήσει ο Peter Parker στην 3η του περιπέτεια και το γεγονός πως θα επιστρέψουν κακοί από παλαιότερες Spider-Man ταινίες. Όπως ο Doc Ock του Alfred Molina τον οποίο ο Tobey Maguire αντιμετώπισε στο Spider-Man 2. Μπορεί η εμφάνιση του Maguire να μην έχει επιβεβαιωθεί ωστόσο και αυτός και ο Andrew Garfield αποτελούν κοινό μυστικό - και ένα από τα χειρότερα μυστικά που "κράτησε" ποτέ η Marvel- πως θα συμμετέχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο No Way Home. 

Τα νέα στιγμιότυπα

Το Spider-Man: No Way Home έχει προγραμματιστεί για τις 17 Δεκεμβρίου του 2021 στους κινηματογράφους