Το νέο trailer του MORBIUS με τον Jared Leto τρολάρει τον Venom του Tom Hardy

Τον Ιανουάριο θα συστηθούμε στο βαμπίρ της Marvel
02 Νοεμβρίου 2021 15:25
Το νέο trailer του MORBIUS με τον Jared Leto τρολάρει τον Venom του Tom Hardy

Είναι λεπτή η γραμμή μεταξύ "ήρωα" και "κακού" και ο νέος χαρακτήρας της Marvel, που μετά από τόσες καθυστερήσεις θα μας συστηθεί τον Ιανουάριο, θα ισορροπήσει σε αυτές επικίνδυνα. Το νέο trailer του MORBIUS με τον Jared Leto δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Sony Pictures, όπως μας είχε υποσχεθεί από χθες, και είναι αναπάντεχα εντυπωσιακό υπό τους ήχους του "People Are Strange" των Doors. 

Εκτός από την εντυπωσιακή μεταμόρφωση του σε αιμοδιψές βαμπίρ, ο Dr. Michael Morbius, καταζητείται από όλους, όπως φαίνεται στο trailer. Τα πειράματά του μπορεί να έγιναν με καλό σκοπό, ούτως ώστε να σώσει εκατομμύρια κόσμο από μια εκφυλιστική ασθένεια του αίματος, αλλά απελευθέρωσαν κάτι πολύ σατανικό μέσα του. Θα μπορέσει να παλέψει με τους δαίμονές του ή θα υποκύψει στις βαμπιρικές ορέξεις του;

Το κερασάκι στην τούρτα βάζει η εμφάνιση του Michael Keaton ως Vulture αλλά και η τρολιά του "Morbius" στον Venom του Tom Hardy. Το πως αυτά τα σύμπαντα έχουν μπλεχτεί μεταξύ τους ωστόσο θα το μάθουμε στο Spider-Man: No Way Home, τον Δεκέμβριο οπότε λίγη παραπάνω υπομονή. 

Δείτε το νέο trailer του MORBIUS

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Daniel Espinosa (LIFE), σε σενάριο των Matt Sazama και Burk Sharpless.  Παίζουν επίσης οι: Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris, Tyrese Gibson.

Tο Morbius θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2022.