Lightyear: Το πρώτο trailer της ταινίας μετατρέπει ένα παιχνίδι στον απόλυτο sci-fi ήρωα

Ο Chris Evans δανείζει τη φωνή του στον νεαρό Buzz Lightyear
27 Οκτωβρίου 2021 19:38
Lightyear: Το πρώτο trailer της ταινίας μετατρέπει ένα παιχνίδι στον απόλυτο sci-fi ήρωα

Είχε να εμφανιστεί από το περσινό Disney Investors Day event, αλλά τώρα το πρώτο trailer του Lightyear έκανε ντεμπούτο και αποτελεί την πρώτη spinoff ταινία ενός franchise που αναλαμβάνει η Pixar για λογαριασμό φυσικά της Disney.

Σε αυτή την περιπέτεια του Buzz Lightyear δεν τον βλέπουμε σαν το παιχνίδι που όλοι τον γνωρίσαμε στο franchise του "Toy Story" αλλά ο χαρακτήρας του επαναπροσδιορίζεται και προσγειώνεται με έναν ανθρωποκεντρισμό που αναμένεται να συγκινήσει. 

Το trailer είναι συναισθηματικά φορτισμένο με το "StarMan" του David Bowie να το ντύνει τόσο ταιριαστά και να μην εστιάζει καθόλου στην όποια δράση η ταινία θα φέρει. Για να κεντρίσει το ενδιαφέρον των παλιότερων fans ακούγεται και η εμβληματική του ατάκα "Στο διάστημα και ακόμη παραπέρα". 

Lightyear Πρώτο Trailer 

Είναι άλλωστε και νεότερος αφού δεν δανείζει τη φωνή του ο Tim Allen αλλά ο "Captain America" δηλάδη ο Chris Evans. Μάλιστα, στον απόηχο του casting του δήλωσε: 

"Εμπιστευθείτε με όταν σας λέω πως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γνωρίζουν τι κάνουν εκεί. Θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη ταινία και δεν καταπατά τίποτα. Δεν μπορώ να σας πω με λέξεις πόσο ενθουσιασμένος είμαι. Χαμογελάω κάθε φορά που το σκέφτομαι."

Ο Evans μάλιστα μίλησε από καρδιάς για το νέο του ρόλο μέσα από το Twitter λογαριασμό του λέγοντας:

"Έχω ανατριχιάσει ολόκληρος. Και θα είμαι έτσι κάθε φορά που βλέπω το trailer. Ή θα ακούω το τραγούδι του Bowie ή όταν θα κάνει κάθε σκέψη από τώρα μέχρι τον Ιούλιο επειδή τίποτα δεν με έχει κάνει να νιώσω τόσο χαρά και ευγνωμοσύνη από το να ξέρω πως είμαι μέρος όλου αυτού και βασικά είναι το σκέφτομαι συνεχώς."

Πότε αναμένεται η πρεμιέρα του;

Το LIGHTYEAR θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2022 αποκλειστικά στους κινηματογράφους.