Ο Dwayne Johnson μετανιώνει για ένα πράγμα από το beef του με τον Vin Diesel

Αν και ό,τι είπε δημόσια τα εννοούσε
15 Οκτωβρίου 2021 09:24
Ο Dwayne Johnson μετανιώνει για ένα πράγμα από το beef του με τον Vin Diesel

Στο Fast & Furious 8 ή Fate of the Furious -όπως προτιμάτε- ξέσπασε η κόντρα μεταξύ των δύο macho αστέρων της ταινίας, του Vin Diesel και του Dwayne "The Rock" Johnson. Μια κόντρα που υπάρχει μέχρι και σήμερα και ουσιαστικά ήταν η αφορμή για να βγάλει ο Johnson τον εαυτό του εκτός των δύο τελευταίων Fast and Furious ταινιών.

Τότε είχε γίνει μάλιστα χαμός στα social media όταν ο "The Rock" είχε ξεσπάσει δημόσια στο Instagram του κατακρίνοντας την επαγγελματική συμπεριφορά κάποιων ανδρών συναδέλφων του -αργότερα αποκαλύφθηκε ότι αναφερόταν στον Diesel. 

Έκτοτε το post εκείνο έχει διαγραφεί από τον λογαριασμό του "The Rock" που αριθμεί πάνω από 274 εκατομμύρια followers. Σε νέα του συνέντευξη στο Vanity Fair όπου ανοίχτηκε για πολλά θέματα γύρω από την προσωπική ζωή και την καριέρα του, αναφέρθηκε και στην κόντρα αυτή.

Αποκάλυψε πως μετανιώνει για ένα πράγμα από το beef με τον Diesel, αν και παραδέχεται πως εννοούσε όλα όσα είπε και πως "δεν ήταν η καλύτερη μέρα του":

Δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων. Είχε ενδιαφέρον το γεγονός πως κάθε ένας από το συνεργείο της ταινίας βρήκε τον τρόπο του είτε να με ευχαριστήσει σιωπηλά είτε να μου στείλει ένα ραβασάκι. Ωστόσο, ναι, δεν ήταν η καλύτερη μου μέρα όταν το δημοσιοποίησα. Δε θα έπρεπε να το μοιραστώ δημόσια, επειδή στο κάτω-κάτω της γραφής είναι ενάντια στο DNA μου. Δε δημοσιοποιώ τέτοια θέματα. Και αντιμετωπίζω τέτοια σαχλαμάρες μακριά από τα βλέμματα του κόσμου. Δεν χρειάζεται να τα γνωρίζουν αυτά. Για αυτό λέω πως δεν ήταν η μέρα μου. 

Αποκάλυψε κιόλας πως κάθισαν οι δυο τους να μιλήσουν μετά το ξέσπασμα της μεταξύ τους κόντρας, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε στον Johnson πως έχουν εντελώς διαφορετικούς τρόπους σκέψεις:

Δε θα το έλεγα ειρηνικό meeting. Θα το έλεγα μια συνάντηση ξεκαθαρίσματος θέσεων. Εγώ και αυτός είχαμε μια καλή κουβέντα στο τροχόσπιτό μου και μέσα από αυτή τη κουβέντα μου έγινε ξεκάθαρο πως βρισκόμαστε σε εντελώς αντίθετα άκρα. Και συμφωνήσαμε να το λήξουμε εκεί. 

Από την πλευρά του ο Vin Diesel είχε πει πως η συμπεριφορά του ήταν μέρος του ρόλου του ώστε να βγάλει τον "καλύτερο εαυτό" του Johnson για τον ρόλο του ως Hobbs.