Ο Dwayne Johnson "γέλασε δυνατά" με τις δηλώσεις Vin Diesel για την κόντρα τους

Ο "The Rock" δεν πτοείται - Ούτε θα εμφανιστεί στα Fast 10 & 11
22 Ιουλίου 2021 22:33
Ο Dwayne Johnson "γέλασε δυνατά" με τις δηλώσεις Vin Diesel για την κόντρα τους

Η κόντρα μεταξύ του Vin Diesel και του Dwayne Johnson συνεχίστηκε με ένα νέο και αρκετά ξεκαρδιστικό επεισόδιο, ειδικά αν σκεφτείτε ότι αυτή η κοκορομαχία μεταξύ δύο μπρατσαράδων ηθοποιών ταινιών δράσης εκτοξεύει δηλώσεις "διαμάντια" όπως τα παρακάτω. Οι δύο χολιγουντιανοί αστέρες για όσους δε γνωρίζουν τα τσούγκρισαν δυνατά στα γυρίσματα του Fate of the Furious (Fast & Furious 8) και έκτοτε οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες, κάτι που μεταφέρθηκε και σε δημόσιες δηλώσεις και μπηχτές εκατέρωθεν.

Ο "Dom Toretto" σε πρόσφατη συνέντευξή του ισχυρίστηκε πως λόγω της "σκληρής αγάπης" μεταξύ των δύο στο πλατό του Fast 8, o Johnson είχε τόσο καλή ερμηνεία. Δεν ήθελε και πολύ ο "Johnson" για να αδράξει την ευκαιρία να απαντήσει. 

Τώρα στο πλαίσιο της προώθησης του Jungle Cruise της Disney, όπου πρωταγωνιστεί ο Dwayne Johnson, ο δημοσιογράφος του THR τον ρώτησε για τα πρόσφατα σχόλια του Diesel. O "The Rock" φυσικά σαν...βράχος που είναι και πάντα χαλαρός και άκρως επικοινωνιακός στις συνεντεύξεις του έδωσε την εξής πληρωμένη απάντηση:

"Γέλασα και γέλασα δυνατά. Νομίζω πως όλοι γύρω μου γελάσαμε δυνατά με αυτή τη δήλωση. Θα πώ αυτό μόνο και θα το αφήσω εδώ. 

Δεν πρόκειται να τον δούμε στα Fast 10 & Fast 11

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του για τις σχέσεις του με την παραγωγή των Fast & Furious ταινιών δήλωσε τα εξής:

Για αυτό και τους εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον. Τους εύχομαι να τα πάει καλά το Fast 9. Και τους εύχομαι καλή τύχη στα Fast 10 και Fast 11 και στις υπόλοιπες "Fast & Furious" ταινίες που θα κάνουν χωρίς εμένα". 

Η συμπρωταγωνίστρια του Emily Blunt, που ήταν μαζί του στη συνέντευξη συμπλήρωσε σε χιουμοριστικό ύφος:

Απλά δόξα το Θεό που ήταν εκεί ο Diesel. Ευτυχώς! Σε κουβάλησε εντελώς στην ταινία. 

Οι λογαριασμοί του Dwayne Johnson με το franchise έχουν μείνει ανοιχτοί κυρίως γιατί το spinoff "Hobbs & Shaw" λογικά θα συνεχιστεί. Απλά εμείς περιμένουμε την επόμενη απάντηση που θα δοθεί σε αυτή τη κόντρα γεμάτη μπράτσα, μυς και ατάκες.