Joker 2: Αν δε ξέρει ο Joaquin Phoenix τι παίζει με το sequel, τότε ποιος;

Στον αέρα η επιστροφή του ως Arthur Fleck
07 Οκτωβρίου 2021 12:43
Joker 2: Αν δε ξέρει ο Joaquin Phoenix τι παίζει με το sequel, τότε ποιος;

Την τελευταία φορά που σας ενημερώσαμε για την πορεία του Joker 2 μαθαίναμε πως το project προχωράει με τον Todd Phillips να αναλαμβάνει το σενάριο. Ωστόσο, ίσως τα πράγματα με την παραγωγή να μην είναι τόσο ξεκάθαρα για τo sequel της ταινίας της DC Films που απέσπασε 11 υποψηφιότητες στα Oscars (κερδίζοντας δύο αγαλματίδια) και έβγαλε πάνω από $1 δισεκατομμύριο στο box office -αριθμός ρεκόρ για R-rated ταινία. 

Αν δε γνωρίζει ο Joaquin Phoenix τότε ποιος;

Ο Joaquin Phoenix μίλησε στο The Playlist για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ρόλο του Arthur Fleck και φάνηκε να μη γνωρίζει απολύτως τίποτα. Τώρα αν έπαθε "Jon Snow" επίτηδες και δε μπορεί να αποκαλύψει κάτι λόγω κάποιου NDA με την DC Films αυτό θα φανεί, ωστόσο δήλωσε τα εξής:

Ειλικρινά δε ξέρω. Από τότε που το γυρίζαμε μας φαινόταν ενδιαφέρον χαρακτήρας. Υπάρχουν κάποια θέματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτόν και να εξερευνήσουμε περαιτέρω, αλλά εάν με ρωτάς εάν όντως θα γίνει; Δεν ξέρω. 

Όπως και να έχει ο Phoenix μοιάζει να είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει και το συζητά με άνεση δημοσίως, παρόλο που γενικά είναι γνωστό πως δεν ενδιαφέρεται για sequels και δεν έχει παίξει ποτέ σε κανένα στην καριέρα του. Ήταν τόσο διστακτικός στο να δεχθεί το ρόλο του "Joker" που είπε το "Ναι" στον σκηνοθέτη Tod Phillips ένα χρόνο αφότου είχαν κάνει ένα δοκιμαστικό με τη περίφημη σκηνή του χορού. 

Πάντως, τον Phoenix θα τον απολαύσουμε στο επερχόμενο τρυφερό ασπρόμαυρο δράμα του Mike Mills με τίτλο "C'mon C'mon" σε παραγωγή της Α24