Joaquin Phoenix: Ο πρώτος ρόλος του μετά τον Joker είναι στο "C'mon C'mon" σε παραγωγή Α24 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο trailer από το τρυφερό ασπρόμαυρο φιλμ του Mike Mills
13 Σεπτεμβρίου 2021 22:51
Joaquin Phoenix: Ο πρώτος ρόλος του μετά τον Joker είναι στο "C'mon C'mon" σε παραγωγή Α24 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο "Joker" του χάρισε το πρώτο του Όσκαρ και σημάδεψε μια για πάντα την καριέρα του Joaquin Phoenix, ο οποίος έκτοτε έκανε μερικές απαραίτητες διακοπές από τα φώτα του Χόλιγουντ. Αν και έχει κι άλλες μεγάλες παραγωγές πλέον που βρίσκονται στα σκαριά, στο post-production ή γυρίζονται αυτόν τον καιρό, ο πρώτος ρόλος μετά τον παρανοϊκό Arthur Fleck θα είναι στο "C'mon C'mon". Πρόκειται για τη νέα παραγωγή της Α24, η οποία όπως όλοι γνωρίζουμε έχει συγκεκριμένα υψηλά στάνταρ όταν πρόκειται για το ανεξάρτητο σινεμά και το πρώτο trailer μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω. 

Στην επιστροφή του Mike Mills μετά το "20th Century Women" στη σκηνοθετική καρέκλα, το C'mon C'mon αποτελεί τη νέα του ταινία, που πάλι αναμένεται ένα ζεστό, διορατικό και ευχάριστο πορτραίτο του αμερικάνικου τρόπου ζωής. Μετά το θορυβώδες πέρασμά της από το Telluride Film Festival, μπαίνει από τώρα στη λίστα των πιο αναμενόμενων ταινιών της χρονιάς και αρκετοί το βάζουν και στην κούρσα των ερχόμενων βραβείων Oscars

Εδώ ο Phoenix υποδύεται έναν καλλιτέχνη ο οποίος χτίζει μια ιδιαίτερα στενή και τρυφερή σχέση με τον μικρό του ανηψιό, που τον υποδύεται ο πρωτοεμφανιζόμενος Woody Norman, σε ένα ταξίδι από τη μία άκρη των ΗΠΑ στην άλλη. 

C'mon C'mon Official Trailer 

Στο cast συμμετέχουν επίσης οι: Jaboukie Young-WhiteGaby Hoffmann, Scoot McNairy. 

Το "C'mon C'mon" θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Νοέμβριο στους κινηματογράφους και αναμένεται να δοθεί η ακριβής ημερομηνία.