Joker 2: Το sequel του Joaquin Phoenix έχει προχωρήσει για τα καλά

Υπάρχουν εξελίξεις με την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Joaquin Phoenix
28 Μαΐου 2021 08:32
Joker 2: Το sequel του Joaquin Phoenix έχει προχωρήσει για τα καλά

Στις αρχές του μήνα σας είχαμε ενημερώσει πως τα σχέδια της DC περιλαμβάνουν ακόμα το sequel του Joker, τώρα όμως υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα. Σε ρεπορτάζ του έγκυρου Hollywood Reporter αναφέρεται πως οι DC Films και Warner Bros. φέρνουν τον σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας, Todd Phillips για να γράψει το σενάριο του Joker 2

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο δημοσίευμα του αναφέρεται ως "το επόμενο κεφάλαιο του Joker" κάτι που ίσως σημαίνει πως θα έχει διαφορετικό τίτλο. Επίσης το γεγονός πως ο Phillips θα επιστρέψει για το σενάριο αφήνει πολλές πιθανότητες στο ενδεχόμενο να καθίσει και στη σκηνοθετική καρέκλα ξανά, ιδιαίτερα μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε εμπορικά, με πάνω από 1$ δισ. εισπράξεις στο box office. 

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα εστιάσει το sequel και ποια κατεύθυνση θα πάρει, ειδικά όταν υπάρχουν αρκετές πιθανές θεωρίες που οι fans έχουν υποθέσει εκτενώς. 

Γίνεται sequel χωρίς τον Joaquin Phoenix; 

Η ερμηνεία του Phoenix στο ρόλο μιας διαφορετικής βερσιόν του κλασικού κακού του Batman είναι αυτή που του χάρισε το χρυσό αγαλματίδιο στα Oscars του 2019, με τους κριτικούς να μιλούν με διθυραμβικά λόγια. Βέβαια, το σύνολο της ταινίας δίχασε τους κριτικούς, όμως όχι και το κοινό τόσο όταν το Metascore του βρίσκεται στο 59 και το Rotten Tomatoes στο 88% αντίστοιχα. 

Μέσα σε όλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για το sequel το όνομα του Phoenix δεν περιλαμβάνεται. Αυτό δεν σημαίνει και ότι δε θα συμμετέχει γιατί πολύ απλά αυτός θα είναι το επίκεντρο της ταινίας και οι Warners θα πρέπει να κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να τον φέρουν πίσω.

Για οτιδήποτε νεότερο με την παραγωγή του Joker 2 μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.