Ο Mark Hamill απλά γράφει το όνομά του στο Twitter και γίνεται trending γιατί μπορεί

Ο Luke Skywalker εκτός από θρυλικός Jedi είναι και δεινός influencer
06 Σεπτεμβρίου 2021 22:00
Ο Mark Hamill απλά γράφει το όνομά του στο Twitter και γίνεται trending γιατί μπορεί

Εντάξει ξέρουμε πόσο θρυλικός είναι ο Mark Hamill στην σφαίρα της ποπ κουλτούρας. Όποιος έχει δει έστω και λίγο Star Wars γνωρίζει πως είναι ο Luke Skywalker αλλά και ένας από τους καλύτερους voice actors στον κόσμο, με τον Joker του από τα animation της DC να συγκαταλλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες ερμηνείες του. Ειδικά μετά την sequel τριλογία των Star Wars, ο Hamill έγινε δεινός χρήστης των social media και δη του Twitter, εκεί όπου πλέον έχει μετατραπεί θα λέγαμε σε κανονικός influencer. 

Τόσο που κατά καιρούς ποστάρει tweets που γίνονται viral για πλάκα και συνέβη ξανά τώρα. Ένας fan του τον παρότρυνε να αναρτήσει στο Twitter σκέτο το ονοματεπώνυμό του καθώς πίστευε πως ακόμη και έτσι θα πάρει εκατοντάδες χιλιάδες likes. Ο Hamill ψήθηκε κατευθείαν, έκανε tweet το ονοματεπώνυμό του σκέτο σαν απάντηση στους 4.7 εκατομμύρια followers του και τα υπόλοιπα συνέβησαν στον αυτόματο. 

Το viral tweet του Mark Hamill

Μέσα σε περίπου 6-7 ώρες το tweet του έγινε trending για πλάκα στο Twitter και μετράει πάνω από 584.000 likes. 

Φυσικά σε μια μέρα που θεωρείται αργία για τις ΗΠΑ και δεν υπήρχε κινητικότητα στην επικαιρότητα, έκατσε λουκούμι στους "τουιτεράδες" οι οποίοι απόλαυσαν να σχολιάσουν την...δύναμη που έχει στα social media.