Tom Cruise: Η αδιανόητη προετοιμασία του για το Mission Impossible 7 με τα 13.000 άλματα σε μηχανή

Δεν είναι τυχαίος με τα stunts του και το αποδεικνύει συνεχώς
30 Αυγούστου 2021 13:06
Tom Cruise: Η αδιανόητη προετοιμασία του για το Mission Impossible 7 με τα 13.000 άλματα σε μηχανή

Δικαίως ο Tom Cruise έχει αποκτήσει τη φήμη ενός εκ των πιο παράτολμων και αφοσιωμένων αστέρων του Χόλιγουντ, καθώς σε κάθε του ταινία και κυρίως στις "Επικίνδυνες Αποστολές" καταφέρνει να ανεβάζει τον πήχη με τα κασκαντεριλίκια του. Καταλαβαίνετε όμως ότι για να πραγματοποιηθούν αυτά τα stunts με το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε στη μεγάλη οθόνη, πρέπει να γίνουν άκρως απαιτητικές προετοιμασίες. 

Στην περίπτωση του Mission: Impossible 7 ο Cruise ξεπέρασε τον εαυτό του καθώς αποκαλύφθηκε εν μέσω της CinemaCon πως χρειάστηκε ένας χρόνος προετοιμασίας για μόλις μερικά λεπτά, που αναμένεται να κόψουν την ανάσα στους θεατές. Συγκεκριμένα, μέσα σε έναν χρόνο ο 59χρονος -να θυμίσουμε- Tom Cruise έκανε πάνω από 500 άλματα με αλεξίπτωτο και 13.000 άλματα πάνω σε μηχανή, ενώ έκανε και προπόνηση σε άλματα βάσης.

 Αυτό είχε όμως ως αποτέλεσμα να καταφέρουν να καταγράψουν τη σκηνή με επιτυχία από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων. 

Δείτε τα γυρίσματα της εν λόγω σκηνής του M:I 7

Ο Cruise παραδέχτηκε ότι ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχει κάνει

Στο featurette video που προβλήθηκε στην CinemaCon, το άλμα που έκανε ο Cruise σε έναν γκρεμό στη Νορβηγία παραδέχτηκε πως ήταν το πιο δύσκολο stunt της ζωής του:

Είναι μακράν το πιο επικίνδυνο stunt που επιχείρησα ποτέ μου. Δουλεύαμε σε αυτό για χρόνια. Ήθελα να το κάνω από τότε που ήμουν μικρός. 

Ο Christopher McQuarrie, σκηνοθέτης των τελευταίων "Επικίνδυνων Αποστολών", άφησε και ένα δυνατό teaser για το τί μπορεί να ακολουθήσει στο επόμενο κεφάλαιο:

"Το μόνο πράγμα που με τρομάζει περισσότερο πλέον είναι το τι έχουμε σχεδιάσει για το Mission Impossible 8"

Viral είχε γίνει το ξέσπασμά του στα γυρίσματα του M:I 7

Για τις καθυστερήσεις των επόμενων "Επικίνδυνων Αποστολών" σας είχαμε ενημερώσει. Επομένως, το Mission: Impossible 7 αναμένεται τον Μάιο του 2022 και το Mission: Impossible 8 τον Ιούλιο του 2023