Spider-Man: No Way Home | Το πρώτο trailer έχει multiverse, Doctor Octopus και ό,τι άλλο φαντάζεστε!

Ετοιμαστείτε για τον Δεκέμβριο, γιατί όλα πάνε λάθος στο νέο Spider-Man
24 Αυγούστου 2021 08:24
Spider-Man: No Way Home | Το πρώτο trailer έχει multiverse, Doctor Octopus και ό,τι άλλο φαντάζεστε!

Peter is back! Η Sony Pictures μετά τις ατελείωτες διαρροές που την έκαναν να τρέχει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, έδωσε επιτέλους στα φώτα της δημοσιότητας το πρώτο trailer από το Spider-Man: No Way Home. Ο Tom Holland, λοιπόν, επιστρέφει ως Άνθρωπος Αράχνη και αυτή τη φορά, όπως όλα δείχνουν, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τις συνέπειες.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η νέα ταινία του Spidey αποκαλύπτει και το μεγάλο σχέδιο της Sony Pictures και της Disney να ενσωματώσουν στοιχεία από παλιές ταινίες του χαρακτήρα στο MCU. Φυσικά και το trailer μάς αφήνει με πολλά ερωτήματα, καθώς βλέπουμε τον Doctor Octopus του Alfred Molina από την πρώτη τριλογία του Sam Raimi, ενώ εμφανίζεται για λίγα δευτερόλεπτα και η βόμβα του Green Goblin, πάλι από τη Spider-Man τριλογία του Sam Raimi.

Όλα αυτά γίνονται όταν ο Peter Parker ζητάει μια χάρη από τον Doctor Strange του Benedict Cumberbatch, να κάνει ένα μαγικό και να ξεχάσουν όλοι ότι είναι αυτός ο Spider-Man, μιας και αντιμετωπίζει δυσκολίες στο σχολείο του και όχι μόνο. Τότε, ο Doctor Strange ανοίγει ένα portal και… γίνεται ο χαμός!

Φυσικά, στη ταινία θα παίξει και ο J.K. Simmons, μιας και είχε εμφανιστεί στο τέλος του “Far From Home”. Φυσικά υπάρχουν κι άλλες θεωρίες που θέλουν τους Spider-Men των Andrew Garfield και Tobey Maguire να εμφανίζονται, αλλά θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για να δούμε αν πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο.

Εκτός από τον Tom Holland, στη νέα Spider-Man ταινία πρωταγωνιστεί και ο Jacob Batalon ως Ned, η Zendaya ως MJ, ενώ θα δούμε και τους Marisa Tomei, Angourie Rice, Tony Revolori, Jon Favreau, Hannibal Buress και Benedict Cumberbatch.

Το Spider-Man: No Way Home έχει προγραμματιστεί για τις 17 Δεκεμβρίου του 2021 στους κινηματογράφους. Δείτε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.