Free Guy: Ο Ryan Reynolds ευχαριστεί το κοινό για τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας – Έρχεται sequel;

Ξεπέρασε τα $51 εκατομμύρια στο Box Office
16 Αυγούστου 2021 13:23
Free Guy: Ο Ryan Reynolds ευχαριστεί το κοινό για τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας – Έρχεται sequel;

Το Free Guy με πρωταγωνιστή τον Ryan Reynolds προβάλλεται εδώ και μέρες στους κινηματογράφους και όπως όλα δείχνουν, η ταινία τα πηγαίνει τόσο καλά που ούτε ο ίδιος ο Reynolds το περίμενε. Αρχικά, όπως έγινε γνωστό, το φιλμ ξεπέρασε τα $51 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office το Σαββατοκύριακο και αναμένεται να σημειώσει ανοδική πορεία μέσα στη βδομάδα.

Μάλιστα, ούτε ο ίδιος ο Ryan Reynolds περίμενε τέτοια ανταπόκριση, αφού το φιλμ έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τα μέσα, ενώ και ο κόσμος φαίνεται πως το αγκάλιασε. Έτσι, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο “Free Guy” εξέφρασε την αγάπη του στο κοινό για τις αντιδράσεις τους.

Τα καλά νέα, όμως, για την FOX και την Disney δε σταματούν εδώ, καθώς όπως επισήμανε ο Ryan Reynolds, η Disney έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για ένα sequel, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε άλλες πληροφορίες για το αν τελικά θα γίνει και πότε.

Το Free Guy είναι μια κωμική ταινία όπου ο Ryan Reynolds πρωταγωνιστεί στο ρόλο ενός χαρακτήρα σε ένα δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι, χωρίς ο ίδιος να έχει επίγνωση ότι ζει σε έναν ψηφιακό κόσμο. Όταν όμως κάποια γεγονότα τον ξυπνάνε και αντιλαμβάνεται πως ο κόσμος που ζει δεν είναι πραγματικός τότε η στάση του αλλάζει. Μια γυναίκα χαρακτήρας (Jodie Comer) και η έλξη του προς αυτή γίνονται η σπίθα για να ξεσπάσει ταραχή στο αχανές open-world παιχνίδι. Την ίδια ώρα ο δημιουργός του βιντεοπαιχνιδιού, που τον υποδύεται ο Taika Waititi (Thor: Ragnarok, Jojo Rabbit), σκοπεύει να τον καταστρέψει και ο Reynolds θα κάνει τα πάντα για να μη χάσει τον κόσμο αλλά και την αγάπη του.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.