O The Weeknd φλερτάρει με την πρώτη του αγάπη, το σινεμά

Θέλει να σκηνοθετήσει ταινίες όπως αποκαλύπτει ο 31χρονος ποπ σταρ
03 Αυγούστου 2021 18:49
O The Weeknd φλερτάρει με την πρώτη του αγάπη, το σινεμά

Είναι από τους πιο διαδεδομένους και πιο επιτυχημένους ποπ σταρ της νέας γενιάς του, με το δικό του μοναδικό στιλ. Ο λόγος για τον The Weeknd ο οποίος έχει σαρώσει τα charts των ραδιοφώνων και των music streaming υπηρεσιών με το τελευταίο του άλμπουμ "After Hours" και το οποίο έχει συνοδευτεί από μουσικά κλιπ που αποτίουν φόρο τιμής σε ταινίες, όπως αυτό του "Heartless" που θυμίζει αρκετά από το "Casino" του Martin Scorsese και το "Fear and Loathing in Las Vegas". 

Ο Abel Makkonen Tesfaye, όπως είναι το κανονικό του όνομα, αποκαλύπτει σε νέα του συνέντευξη στο GQ πώς σκοπεύει μελλοντικά να ασχοληθεί με την "πρώτη του αγάπη", που δεν είναι άλλη από τον κινηματογράφο. Με το τέταρτο προσωπικό του άλμπουμ να συγχέει αρκετή κινηματογραφικότητα στα βίντεοκλιπ και την "Red Suit" περσόνα του να αποτελεί τον πρωταγωνιστή τους, μοιάζει με μια φυσική εξέλιξη για τον γνωστό 31χρονο καλλιτέχνη. Άλλωστε τον έχουμε δει να υποδύεται τον εαυτό του στο εξαιρετικό "Uncut Gems" των αδερφών Safdie πλάι στον Adam Sandler. 

Αυτά είναι όσα δήλωσε στο GQ για τα μελλοντικά του κινηματογραφικά πλάνα:

-Σκοπεύεις να γράφεις και να σκηνοθετείς ταινίες κάποια μέρα;

Αναμφίβολα. Όταν έρθει η σωστή στιγμή. Ο κινηματογράφος ήταν πάντα η πρώτη μου αγάπη. 

Ήδη ετοιμάζει μια σειρά με τον δημιουργό του "Euphoria"

Το βάπτισμα του πυρός όμως αναμένεται να πάρει με την επερχόμενη σειρά που ετοιμάζει για το HBO μαζί με τον δημιουργό του "Euphoria", Sam Levinson. Στη σειρά με τίτλο "The Idol" θα πρωταγωνιστεί μια γυναίκα pop τραγουδίστρια που ερωτεύεται έναν μυστηριώδη ιδιοκτήτη ενός κλαμπ στο Λος Άντζελες, ο οποίος είναι μέλος μιας μυστικιστικής οργάνωσης. 

Ο The Weeknd θα είναι ένας από τους σεναριογράφους, θα έχει χρέη εκτελεστικού παραγωγού, ενώ αναμένεται και να παίξει στη σειρά του HBO.