Ο J. K. Simmons μάλλον θα επιστρέψει στο σύμπαν του Batman μέσα από την ταινία της “Batgirl”

Σε σκηνοθεσία των Adil El Arbi και Bilall Fallah
03 Αυγούστου 2021 10:46
Ο J. K. Simmons μάλλον θα επιστρέψει στο σύμπαν του Batman μέσα από την ταινία της “Batgirl”

Έγινε γνωστή η είδηση ότι ο J. K. Simmons βρίσκεται σε συζητήσεις για να επιστρέψει στο σύμπαν του Batman, μέσα από την επερχόμενη ταινία της Batgirl, που θα έρθει σε σκηνοθεσία Adil El Arbi και Bilall Fallah.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μάλλον θα παίξει για άλλη μια φορά τον James Gordon για την επερχόμενη ταινία της Warner Bros. που θα προβληθεί στο HBO Max. Πρόσφατα μάλιστα γνωστοποιήθηκε ότι η Leslie Grace (In the Heights) θα υποδυθεί την Batgirl, σε σενάριο της Christina Hodson (Bird of Prey, The Flash).

Ο πρωταγωνιστής του Whiplash είχε υποδυθεί τον Επίτροπο James Gordon στο Justice League του 2017, ο οποίος Gordon είναι ένας από τους παλιότερους χαρακτήρες της DC που πρωτοεμφανίστηκε στο Detective Comics No. 27 το 1939. Το 1960, όμως, δέθηκε πολύ με την Batgirl, όταν εκείνη ήρθε στο προσκήνιο μέσα από τα κόμικς

Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η πλοκή της ταινίας, καθώς φυλάσσεται κάτω από άκρα μυστικότητα, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι πως το φιλμ θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2022 στην streaming υπηρεσία.

Για περισσότερα σχετικά με την επερχόμενη ταινία της Batgirl παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.