Το νέο trailer του Demonic φέρνει μια δαιμονισμένη, sci-fi φρίκη, δια χειρός Neill Blomkamp!

Ψαρωτική η νέα ταινία τρόμου από τον σκηνοθέτη του District 9
22 Ιουλίου 2021 13:06
Το νέο trailer του Demonic φέρνει μια δαιμονισμένη, sci-fi φρίκη, δια χειρός Neill Blomkamp!

Πριν από μερικούς μήνες είχαμε πάρει μια πρώτη γεύση από το "Demonic" τη νέα ταινία του Neill Blomkamp, σκηνοθέτη των "District 9" και "Elysium" ο οποίος αυτή τη φορά επιστρέφει σε horror μονοπάτια, τα οποία συναντούν και το είδος του sci-fi με έναν ευφάνταστο τρόπο. Τώρα δόθηκε το νέο επίσημο trailer στη δημοσιότητα, καθώς μένουν μόλις λίγες εβδομάδες από την πρεμιέρα, που πραγματικά είναι ψαρωτικό με το ότι μπλέκει τον υπερφυσικό τρόμο και την τεχνολογία, με δαίμονες, εξορκισμούς και συνωμοσίες στη μέση. Φυσικά η Oats Studios του Blomkamp κάνει πάρτι εδώ με ιδιαίτερα και ποιοτικά ειδικά εφέ να ζωντανεύουν τον εφιάλτη. 

Μια γυναίκα (Carly Pope) παγιδεύεται σε έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας όπου εκεί συναντά τη μητέρα της, μόνο που φαίνεται να μη συνειδητοποιεί πως βρίσκεται εκεί και αρχίζει να ζει σε έναν εφιάλτη όπου κάτι...δαιμονισμένο φαίνεται να την κυνηγά. Καλύτερα όμως να απολαύσετε το trailer παρακάτω.

Η περιγραφή της ταινίας έχει ως εξής:

"Μια νεαρή γυναίκα απελευθερώνει ένα σωρό δαίμονες, όταν αποκαλύπτεται πως υπάρχουν υπερφυσικές δυνάμεις στο χάσμα σχέσης μεταξύ μιας κόρης και της μητέρας της".

Γυρίστηκε κρυφά εν μέσω πανδημίας

Γνωρίζαμε από τον περασμένο Δεκέμβριο πως ο Blomkamp ετοίμαζε μια ταινία τρόμου την οποία γύρισε κρυφά εν μέσω του lockdown, το καλοκαίρι του 2020. 

Πότε κυκλοφορεί; 

Το Demonic αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους και σε VOD υπηρεσίες στις 20 Αυγούστου