Many Saints of Newark: Το trailer της prequel ταινίας του "Sopranos" είναι εδώ

Ο γιος του αείμνηστου James Gandolfini στον ρόλο του νεαρού Tony Soprano
29 Ιουνίου 2021 21:28
Many Saints of Newark: Το trailer της prequel ταινίας του "Sopranos" είναι εδώ

Μια απο τις καλύτερες και πιο εμβληματικές τηλεοπτικές σειρές στην ιστορία είναι αναμφίβολα το "Sopranos" του HBO, για την οποία εδώ και καιρό γνωρίζαμε πως ετοιμάζεται η prequel ταινία. Τώρα, το HBO και η Warner Bros. έδωσαν στην κυκλοφορία το πρώτο trailer του "The Many Saints of Newark", όπως θα είναι ο τίτλος της και θα εστιάζει στο πώς ο "Tony Soprano" έγινε ο αδίστακτος πατριάρχης και "νονός" που γνωρίσαμε στη σειρά, αλλά και στην στενή του σχέση με τον Dickie Moltisanti, πατέρα του Christopher (Michael Imperioli). 

Το αξιοσημείωτο στην prequel ταινία των Sopranos είναι πως τον νεαρό Tony υποδύεται ο Michael Gandolfini, γιος του αείμνηστου James Gandolfini που έφυγε από τη ζωή το 2013. Στην πρώτη ματιά στην ταινία μάλλον φαίνεται να του πάει ο ρόλος, εκτός από το γεγονός πως είναι "φτυστός" ο πατέρας του και έτσι φυσιογνωμικά φαντάζει η καλύτερη επιλογή. 

Με αφήγηση του James Gandolfini ξεκινάει το trailer

Το χορταστικό trailer που ντύνεται μουσικά από το "Gotta Serve Somebody" του Bob Dylan, βγάζει αρκετά vibes από μεγάλες γκανγκστερικές ταινίες του είδους όπως τον "Νονό" (The Godfather), "Τα Καλά Παιδιά" (Goodfellas) και το "Casino", ξεκινάει με τη φωνή του μεγάλου "Tony Soprano". Ο James Gandolfini ακούγεται να λέει: "Όταν ήμουν μικρός, έφερναν τύπους σαν και εμένα για να ακολουθούν τους κώδικες". 

Φάτσες γκανγκστερικές στο all-star cast

Ο Michael Gandolfini να αναφέρουμε πως εδώ κάνει το υποκριτικό και κινηματογραφικό του ντεμπούτο, παίζοντας τον βραβευμένο ρόλο του πατέρα του σε νεαρή ηλικία. Μαζί του Ray Liotta, που στο παρελθόν έχει παίξει ου ολίγες φορές τέτοιους ρόλους, ο Alessandro Nivola ως Richard "Dickie" Moltisanti, ο Jon Bernthal στο ρόλο του πατέρα του, "Johnny Boy" Soprano, ο Corey Stoll ως Junior Soprano, ο Billy Magnussen ως Paulie Gualtieri, ο John Magaro ως Silvio Dante, η Vera Farmiga ως τη μητέρα του Tony, Livia Soprano, καθώς και οι Leslie Odom Jr. και Michela De Rossi

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Alan Taylor, που σκηνοθέτησε ένα σωρό επεισόδια της αυθεντικής σειράς του HBO, σε σενάριο του δημιουργού του σόου, David Chase και του Lawrence Konner. 

Πότε κάνει πρεμιέρα; 

Το "The Many Saints of Newark: A Sopranos Story" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πλέον τη 1η Οκτωβρίου 2021 σε κινηματογραφικές αίθουσες και το HBO Max (για τις ΗΠΑ).