The Many Saints of Newark: Ο Tony Soprano αναγεννιέται στην prequel ταινία του “Sopranos” (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ο Michael Gandolfini να είναι φτυστός ο πατέρας του
10 Σεπτεμβρίου 2021 12:41
The Many Saints of Newark: Ο Tony Soprano αναγεννιέται στην prequel ταινία του “Sopranos” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε το 2ο trailer από το The Many Saints of Newark, το οποίο αποτελεί το prequel φιλμ της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, “The Sopranos”. Η ταινία που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της τον Οκτώβριο στα σινεμά, αλλά και στο HBO Max, θέλει να μας διηγηθεί την ιστορία του Tony Soprano, και πως έγινε ο αδίστακτος πατριάρχης και «νονός».

Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, ο πρωταγωνιστής εδώ που ενσαρκώνει τον Tony, είναι ο Michael Gandolfini, ο γιος του αείμνηστου James Gandolfini, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν χρόνια. Έτσι, η Warner δε θα μπορούσε να είχε βρει τον καταλληλότερο, αφού όπως θα δείτε και εσείς από το trailer, ο Michael είναι πραγματικά φτυστός ο πατέρας του.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τη σύνοψη της ταινίας:

Ο νεαρός Tony Soprano μεγαλώνει σε μια από τις πιο ταραχώδεις εποχές της ιστορίας του Newark, γίνεται άντρας και οι αντίπαλοι γκάνγκστερ αρχίζουν να ξεσηκώνονται και να αμφισβητούν την πανίσχυρη κατοχή της εγκληματικής οικογένειας των DiMeo. Ο Dickie Moltisanti, ο οποίος αγωνίζεται να διαχειριστεί τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές του ευθύνες έχει μεγάλη επιρροή στον ανιψιό του και θα τον βοηθήσει να «μεταμορφωθεί» στο παντοδύναμο αφεντικό του όχλου. Γνωρίστε τον Tony Soprano.

Φάτσες γκανγκστερικές στο all-star cast

Ο Michael Gandolfini να αναφέρουμε πως εδώ κάνει το υποκριτικό και κινηματογραφικό του ντεμπούτο, παίζοντας τον βραβευμένο ρόλο του πατέρα του σε νεαρή ηλικία. Μαζί του Ray Liotta, που στο παρελθόν έχει παίξει ου ολίγες φορές τέτοιους ρόλους, ο Alessandro Nivola ως Richard "Dickie" Moltisanti, ο Jon Bernthal στο ρόλο του πατέρα του, "Johnny Boy" Soprano, ο Corey Stoll ως Junior Soprano, ο Billy Magnussen ως Paulie Gualtieri, ο John Magaro ως Silvio Dante, η Vera Farmiga ως τη μητέρα του Tony, Livia Soprano, καθώς και οι Leslie Odom Jr. και Michela De Rossi.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Alan Taylor, που σκηνοθέτησε ένα σωρό επεισόδια της αυθεντικής σειράς του HBO, σε σενάριο του δημιουργού του σόου, David Chase και του Lawrence Konner.

Το "The Many Saints of Newark" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πλέον τη 1η Οκτωβρίου 2021 σε κινηματογραφικές αίθουσες και το HBO Max (για τις ΗΠΑ).