Το A Quiet Place 3 απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας - Μάλλον θα είναι spinoff

Ο Jeff Nichols στη σκηνοθεσία και το σενάριο
06 Ιουνίου 2021 15:39
Το A Quiet Place 3 απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας - Μάλλον θα είναι spinoff

Πριν μερικά 24ωρα μάθαμε πως το σενάριο του A Quiet Place 3 κλείδωσε και τώρα η Paramount Pictures ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας του νέου κεφαλαίου. Όπως μεταδίδει το Deadline, το επόμενο κεφάλαιο του σύμπαντος του A Quiet Place θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου 2023

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο ο ταλαντούχος Jeff Nichols 

Δεν είναι τυχαία η επιλογή του John Krasinski και των ιθύνοντων της Paramount. Ο Jeff Nichols έχει σκηνοθετήσει και γράψει το σενάριο μερικών εξαιρετικών indie ταινιών, ποικίλων genres μάλιστα, όπως τα "Mud", "Loving", "Take Shelter" και "Midnight Special". Επομένως φαντάζει σαν την καλύτερη επιλογή για να συνεχίσει το σύμπαν του Krasinski. 

Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για spinoff ταινία

Το ρεπορτάζ του Deadline αναφέρεται σε αυτό ως μια ταινία "βασισμένη σε ιδέα του Krasinski" και όχι το threequel της ιστορίας. Βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ακόμα και θα είναι το επόμενο κεφάλαιο που θα επεκτείνει τον μετά-αποκαλυπτικό κόσμο των πρώτων δύο ταινιών. 

Ήδη έχει σημειώσει μια εξαιρετική εμπορική πορεία με πάνω $60 εκ. δολάρια στο box office τις πρώτες μέρες προβολής του και μάλιστα την ώρα που οι αίθουσες προσπαθούν να ανακάμψουν από την πανδημία. 

Διαβάστε την άποψή μας για το A Quiet Place Part II