Flash: Τί γίνεται με τη ματωμένη στολή του Batman του Michael Keaton; (ΦΩΤΟ)

Το tease του Andy Muschietti αναστατώνει τους DC fans
05 Ιουνίου 2021 12:45
Flash: Τί γίνεται με τη ματωμένη στολή του Batman του Michael Keaton; (ΦΩΤΟ)

Τα γυρίσματα της ταινίας του Flash με τον Ezra Miller στον πρωταγωνιστικό ρόλο συνεχίζονται υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Andy Muschietti (It, It: Chapter 2), μόνο που το τελευταίο tease από το πλατό προκάλεσε αναστάτωση στους fans της DC. 

Πρόκειται για τη νεότερη φωτογραφία που ανέβασε ο Muschietti για να κάνει tease και αποτελεί το πιο ενδιαφέρον υλικό που είδαμε μέχρι σήμερα για το "The Flash". Μέσα από το Instagram του ανήρτησε την στολή του Batman του Michael Keaton -θα είναι ένας από τους δύο Batmen που θα εμφανιστούν, την κλασική που φόρεσε τελευταία φορά στο "The Batman Returns" του Tim Burton. Μόνο που στο κιτρινόμαυρο λογότυπο της νυχτερίδας ήταν ματωμένο. 

Δείτε την φωτογραφία της ματωμένης στολής του Batman

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Muschietti (@andy_muschietti)

Τώρα εάν αυτό σημαίνει πως κάτι πολύ κακό θα συμβεί στον χαρακτήρα του Michael Keaton ή κάτι άλλο μένει να το δούμε. Ωστόσο και ο Ben Affleck θα εμφανιστεί ως Bruce Wayne στο πλάι του Miller, την ώρα που ο Batman του Keaton θα έχει έναν ρόλο μέντορα, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε. 

Από τον Απρίλιο ξεκίνησαν τα γυρίσματα

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Muschietti (@andy_muschietti)

Επίσης στο cast του "Flash" θα συναντήσουμε την Kiersey Clemons ως Iris West (όπως την είδαμε στο "Snyder Cut"), τον Ron Livingston (αντικατέστησε τον Billy Crudup) και την Maribel Verdu ως Henry και Nora Allen αντίστοιχα, καθώς και την Sasha Calle στο ρόλο της κινηματογραφικής Supergirl. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει η Christina Hodson που ανέλαβε το "Birds of Prey", ενώ τη μουσική ανέλαβε ο Benjamin Wallfisch που έχει μπόλικη εμπειρία από το σύμπαν της DC και σύντομα θα τον ακούσουμε και στο νέο "Mortal Kombat". 

To The Flash είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου 2022