Demonic: Η ταινία τρόμου του Neill Blomkamp απέκτησε trailer και είναι φρικαλέο!

Ο σκηνοθέτης του "District 9" επιστρέφει - Γυρίστηκε κρυφά εν μέσω πανδημίας
04 Ιουνίου 2021 22:10
Demonic: Η ταινία τρόμου του Neill Blomkamp απέκτησε trailer και είναι φρικαλέο!

Ο Neill Blomkamp, σκηνοθέτης του "District 9", επιστρέφει μετά από 5 χρόνια κινηματογραφικής απουσίας σε ένα είδος που δεν είχε δοκιμαστεί επίσημα ποτέ, αλλά ήταν διακαής του πόθος. Μιλάμε για το είδος του horror και η νέα του ταινία με τίτλο "Demonic" είναι ένα μείγμα sci-fi και φιλμ τρόμου με υπερφυσικά στοιχεία. Το πρώτο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω σε όλο του το φρικαλέο μεγαλείο. 

Όντας και μετρ στο είδος των ειδικών εφέ με το Oats Studio, εδώ πραγματικά το θέαμα οργιάζει και όπως θα διαπιστώσετε τα vibes από grunge και το στιλ τρόμου του David Cronenberg ξεχειλίζουν. Μάλιστα, είναι η πρώτη ταινία στη φιλμογραφία του με γυναίκα πρωταγωνίστρια, την Carly Pope, ίσως γιατί του έμεινα απωθημένο από το ακυρωθέν "Alien" που ετοίμαζε κάποτε. 

Δαιμονισμοί ή αποκυήματα της φαντασίας; Μυστικές οργανώσεις ή εξωγήινοι; Κάτι πολύ παράξενο και σίγουρα εφιαλτικό κρύβεται πίσω από την πλοκή του Demonic, το οποίο φαινομενικά έχει μια συνηθισμένη περιγραφή που αναφέρει:

"Μια νεαρή γυναίκα απελευθερώνει ένα σωρό δαίμονες, όταν αποκαλύπτεται πως υπάρχουν υπερφυσικές δυνάμεις στο χάσμα σχέσης μεταξύ μιας κόρης και της μητέρας της".

Γυρίστηκε κρυφά εν μέσω πανδημίας

Γνωρίζαμε από τον περασμένο Δεκέμβριο πως ο Blomkamp ετοίμαζε μια ταινία τρόμου την οποία γύρισε κρυφά εν μέσω του lockdown, το καλοκαίρι του 2020. 

Πότε κυκλοφορεί; 

Το Demonic αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Αυγούστου και σε VOD υπηρεσίες στις 27 Αυγούστου.