Το πρώτο teaser του Shazam! Fury of the Gods μπορεί και τρολάρει τον εαυτό του

Ο Zachary Levi και η στολή του πρωταγωνιστούν στο νέο στιγμιότυπο
04 Ιουνίου 2021 12:51
Το πρώτο teaser του Shazam! Fury of the Gods μπορεί και τρολάρει τον εαυτό του

Μπορεί να αργεί η πρεμιέρα του Shazam! Fury of the Gods, αλλά φαίνεται πως η ταινία του σκηνοθέτη, David F. Sandberg, ετοιμάζεται, αφού πλέον έχουμε και μία νέα ματιά στο sequel. Ο Zachary Levi επιστρέφει στον εμβληματικό ρόλο του ήρωα της DC και πλέον κυκλοφόρησε ένα teaser που μας δείχνει λίγη από την τρέλα που μας περιμένει στη νέα ταινία.

Το κλιπ που δημοσιεύτηκε δείχνει τις μπότες, τα γάντια, αλλά και το στήθος του Levi, προτού «αποκαλυφθεί» η νέα στολή του Shazam, η οποία συνεχίζει στα κόκκινα με χρυσές λεπτομέρειες με μικρότερο τον κεραυνό σε σχέση με την παλιά στολή του.

Εκτός από τον Levi, στο sequel θα παίξουν και οι Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Adam Brody, Faithe Herman, Meagan Good, Grace Fulton, Michelle Borth, Ian Chen, Ross Butler, Jovan Armand, D.J. Cotrona, Marta Milans και Cooper Andrews.

Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησαν και μερικές εικόνες από τη στολή του Levi, μέσα από τα γυρίσματα:

Η Helen Mirren είναι η «κακιά» της υπόθεσης

Πρόσφατα μάθαμε ότι η Helen Mirren θα παίξει στο “Shazam 2” και θα υποδυθεί την κακιά της υπόθεσης, τη θεά “Hespera” κόρη του Έσπερου ενός εκ γιο των Ατλάντων. Οι δυνάμεις του Shazam άλλωστε προέρχονται από το σθένος του πατέρα τους, Άτλα, την δύναμη του Ηρακλή, τις ικανότητες του Δία, τη σοφία του Σολομώντα, το θάρρος του Αχιλλέα και την ταχύτητα του Ερμή.

Το Shazam! Fury of the Gods θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο του 2023.