DC: Φεύγει και ο Shazam του Zachary Levy; Ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει το τοπίο

Υπήρξαν φήμες πως θα γίνει και ο Shazam recast όπως ο Superman του Henry Cavill
21 Δεκεμβρίου 2022 23:11
DC: Φεύγει και ο Shazam του Zachary Levy; Ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει το τοπίο

Οι πρόσφατες αναταράξεις στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC έχουν φέρει μια νέα περίοδο αμφιβολίας για το μέλλον του, παρά την πρόσληψη του James Gunn στον ηγετικό ρόλο των DC Studios

Ανάμεσα στις ανησυχίες των fans ήταν πως και ο Shazam του Zachary Levi θα δει την πόρτα της εξόδου, όπως ο Henry Cavill ως Superman. Και όλα αυτά την ώρα που η sequel ταινία του, "Shazam! Fury of the Gods" αναμένεται τον ερχόμενο Μάρτιο. 

Ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να καθησυχάσει τους fans στο Twitter, οι οποίοι είχαν κατακλύσει με μηνύματα πως "ήταν η καλύτερη casting επιλογή για το ρόλο" και πως "καλύτερα να μην αληθεύουν τα όσα ακούγονται", μεταξύ άλλων. 

Πρακτικά, διέψευσε τα όσα ακούγονται λέγοντας ότι "Μην πιστεύετε όλα όσα ακούτε στο ίντερνετ", επιβεβαιώνοντας ότι ο χαρακτήρας του παραμένει στην DC. Τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο. Το εάν όμως παραμένει και στα μελλοντικά σχέδια του James Gunn, αυτό μένει να το δούμε γιατί είδαμε τι συνέβη με την περίπτωση του Cavill, λίγο μετά το Black Adam. 

Εν αναμονή του σχεδίου των James Gunn και Peter Safran για τη νέα εποχή του DC Universe, που θα αποκαλυφθεί στις αρχές του 2023. 

Στην επερχόμενη ταινία θα δούμε την επιστροφή του Asher Angel στο ρόλο του Billy Batson και του Zachary Levi ως το alter ego του, τον υπερήρωα Shazam. Ο Jack Dylan Grazer θα επιστρέψει επίσης ως Freddy Freeman, με τον Adam Brody να επιστρέφει ως η ενήλικη μορφή του υπερήρωα. Η Faithe Herman επιστρέφει επίσης ως Darla Dudley, με την Meagan Good να αναλαμβάνει την ενήλικη βερσιόν της, την ηρωίδα Darla. Οι υπόλοιποι της Shazam-οικογένειας είναι οι Ian Chen ως Eugene Choi (Ross Butler ως ενήλικας). Ο Jovan Armand θα υποδυθεί επίσης τον Pedro Peña (D.J. Cotrona ως ενήλικας). Επιπλέον, η Grace Fulton επιστρέφει ως Mary Bromfield. Η Marta Milans και ο Cooper Andrews θα υποδυθούν τους θετούς γονείς του Billy και των αδελφών του. Τέλος, οι Djimon Hounsou, Rachel Zegler, Helen Mirren και Lucy Liu θα εμφανιστούν επίσης στην ταινία.

Το Shazam! Fury of the Gods αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2023.