Thor: Love and Thunder: Chris Hemsworth και Taika Waititi φλεξάρονται...χαλαρά (ΦΩΤΟ)

Νέα φωτογραφία από το πλατό - Επίσημα τέλος τα γυρίσματα
02 Ιουνίου 2021 08:14
Thor: Love and Thunder: Chris Hemsworth και Taika Waititi φλεξάρονται...χαλαρά (ΦΩΤΟ)

Πριν μερικά 24ωρα σας είχαμε ενημερώσει για την φωτογραφία του makeup artist του Thor 4 πως τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν. Τώρα, είχαμε την επίσημη επιβεβαίωση από τα social media της Marvel Studios και των βασικών συντελεστών.

"Thor" και Taika Waititi πόζαραν για το τέλος των γυρισμάτων

Την ανακοίνωση έκαναν οι Chris Hemsworth και Taika Waititi, ο "Thor" και ο σκηνοθέτης του "Thor: Love and Thunder" δηλαδή, καθώς μοιράστηκαν την ίδια φωτογραφία στο Instagram, με τον πρώτο να δηλώνει μάλιστα πως...δεν φλεξάρει καθόλου και είναι τέρμα χαλαρός.

"Είναι άλλωστε η Ημέρα Κατά του Φλεξαρίσματος οπότε σκέφτηκα πως αυτή η σούπερ χαλαρή φωτό είναι η κατάλληλη"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

"Η ταινία θα είναι θεότρελη, παλαβή, θα κλάψετε από τα γέλια...και μπορεί και από τη συγκίνηση. Πολλή αγάπη και πολλούς κεραυνούς. Ευχαριστώ το cast και το συνεργείο που τα κατάφεραν για ένα ακόμη ταξίδι στη Marvel. Προσδεθείτε και ετοιμαστείτε να μας δείτε στις αίθουσες!

Την ίδια φωτογραφία ανέβασε και ο Taika Waititi με διαφορετική λεζάντα απλώς, γράφοντας: "Είναι η πιο τρελή ταινία που έκανα και είναι τιμή μου που μου βγήκε ο κ**ος για να γίνει και πως μου προκάλεσε νευρικούς κλονισμούς, οπότε ανυπομονώ όλοι να τη δείτε τον Μαίο του 2022." 

Οι δυο τους τρόλαραν την παραγωγή του "Thor: Love and Thunder"

Πριν μερικές εβδομάδες αναρτήθηκε η πρώτη...αφίσα της ταινίας, η οποία δυστυχώς "είχε μειωμένο budget αλλά πολλή αγάπη και πολλούς κεραυνούς":

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Ο γιος του Chris Hemsworth δεν ψήνεται για τον Thor

Άλλο να σε λατρεύουν όλα τα παιδιά του κόσμου και άλλο το δικό σου. Τι γίνεται όμως όταν είσαι ο "Thor" και μαθαίνεις πως ο γιος σου δε θέλει να...σου μοιάσει αλλά "να γίνει ο Superman"; Σε αυτή τη φωτογραφία πριν από μια βδομάδα ο Chris Hemsworth αποτυπώνει την αντίδρασή του

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Russell Crowe ως Δίας ανάμεσα στο cast

Ανάμεσα στο cast θα δούμε σαφώς τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor δηλαδή), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ενώ οι Chris Pratt και η Karen Gillan θα υποδυθούν τους Star-Lord και Nebula, χωρίς να αποκλείεται να εμφανιστούν και οι υπόλοιποι Guardians of the Galaxy

Το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαΐου του 2022.