Thor Love & Thunder: Τέλος τα γυρίσματα - Ο "Thor" έκανε δώρο τον...Thor (ΦΩΤΟ)

Δείτε τα αναμνηστικά που έστειλε ο Chris Hemsworth στους συντελεστές
31 Μαΐου 2021 12:29
Thor Love & Thunder: Τέλος τα γυρίσματα - Ο "Thor" έκανε δώρο τον...Thor (ΦΩΤΟ)

Μία από τις σημαντικότερες ταινίες της Marvel για το μέλλον του MCU είναι χωρίς αμφιβολία το Thor: Love and Thunder, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2022. Μιας και οι fans περιμένουν με αγωνία τον ήρωα της Marvel να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, οι πληροφορίες για το φιλμ διατηρούνται κάτω από άκρα μυστικότητα, ωστόσο ανά τακτά χρονικά διαστήματα “ξεγλιστράνε” μερικές πληροφορίες.

Για παράδειγμα, πρόσφατα ο Russell Crowe που θα συμμετέχει στο cast, αποκάλυψε πως θα υποδυθεί την Marvel εκδοχή του Έλληνα θεού, Δία. Τώρα, τα νέα είναι ευχάριστα για την παραγωγή της ταινίας του Taika Waititi, αφού επιβεβαιώθηκε ότι τα γυρίσματα που λάμβαναν χώρα το τελευταίο διάστημα στην Αυστραλία, ολοκληρώθηκαν και πλέον το 4ο κεφάλαιο του Thor είναι πανέτοιμο να περάσει στη φάση του post-production και του μοντάζ.

Η δήλωση αυτή έρχεται από τον Luca Vanella, τον make up artist του Thor: Love and Thunder, όπου ο Chris Hemsworth του έκανε αναμνηστικό δώρο το άγαλμα του Thor, ευχαριστώντας τον για την δουλειά που έκανε σε εκείνον, μεταμορφώνοντάς τον στον αγαπητό ήρωα της Marvel.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luca Vannella (@luca_vannella)

Το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Μαΐου του 2022 και μάλλον προς το τέλος του 2021 θα δούμε και τα πρώτα στιγμιότυπα της ταινίας.