Στο trailer του Venom 2 πιάσατε το "cameo" του Stan Lee;

Και το επικό easter egg με τους Avengers;
12 Μαΐου 2021 09:48
Στο trailer του Venom 2 πιάσατε το "cameo" του Stan Lee;

Μετά από ένα σωρό καθυστερήσεις επιτέλους είδαμε για πρώτη φορά το Venom 2 με ένα χορταστικό trailer που τα είχε όλα και το εννοούμε. Πιάσατε όμως και τα επικά easter eggs που περιείχε;

Ο αείμνηστος θρυλικός δημιουργός των comics της Marvel, Stan Lee, μπορεί να έκανε τελευταία του...παρέμβαση στο MCU επί της οθόνης στο "Avengers: Endgame" όμως φαίνεται πάντα με κάποιο τρόπο θα εμφανίζεται όντας ο πατέρας όλων αυτών των ηρώων. 

Και επειδή στο παρελθόν οι ιθύνοντες της Sony Pictures έχουν δηλώσει ότι τα γεγονότα των Marvel ταινιών τους "γειτονεύουν" με το MCU δεν έχασαν την ευκαιρία στο trailer να κάνουν μια συγκινητική σύνδεση.

Ένα από τα easter eggs του trailer λοιπόν περιλαμβάνει ένα "cameo" του Stan Lee, καθώς το πρόσωπό του δεσπόζει σε εξώφυλλο ενός περιοδικού την ώρα που ο Eddie Brock του Tom Hardy περπατάει στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς του. 

Άλλο ένα easter egg αποκαλύπτει τη δράση των Avengers

Ο Stephen Graham υποδύεται στην ταινία τον ντετέκτιβ Peter Mulligan, ο οποίος στα comics αποτελεί ένα από τα δεκάδες symbiotes που υπάρχουν, ονόματι Toxin.

Στο trailer τον βλέπουμε να διαβάζει την Daily Bugle, δηλαδή την εφημερίδα του J.Jonah Jameson του J.K. Simmons, οπότε μια σύνδεση έχουμε σίγουρα με τον Spider-Man του Tom Holland και πιθανότατα με τα γεγονότα του Spider-Man: No Way Home. Εντός της εφημερίδας, όμως, σε έναν τίτλο εντοπίστηκε μια αναφορά στους Avengers, όπως θα δείτε παρακάτω:

Το Venom: Let There Be Carnage αναμένεται να προβληθεί στις 23 Σεπτεμβρίου -εκτός απροόπτου- στους ελληνικούς κινηματογράφους.