Venom: Let There Be Carnage: Στο νέο trailer γίνεται σφαγή και το hype χτυπά κόκκινο!

Ίσως όμως να καθυστερήσει η μάχη Tom Hardy vs Woody Harrelson
02 Αυγούστου 2021 16:06
Venom: Let There Be Carnage: Στο νέο trailer γίνεται σφαγή και το hype χτυπά κόκκινο!

Υπόσχεται...σφαγή ο Woody Harrelson στο νέο επίσημο trailer του Venom 2 το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγο από τη Sony Pictures και θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Eddie Brock aka Venom του Tom Hardy.

Μια τιτανομαχία των symbiotes πρόκειται να εξελιχθεί στο sequel που τιτλοφορείται ως "Venom: Let There be Carnage" σκηνοθετεί ο Andy Serkis με τον Venom να επαναστατεί και τον ψυχοπαθη Cletus Kasady του Harrelson να θέλει να προκαλέσει το απόλυτο χάος. 

Δείτε το επικό trailer διάρκειας 2.30 λεπτών παρακάτω

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν επίσης οι: Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott, και Stephen Graham. 

Δεν έρχεται τον Σεπτέμβριο - Μήπως καθυστερεί;

Υπόπτο το γεγονός πως η Sony Pictures δεν έδωσε μια ημερομηνία πρεμιέρας για την ταινία μαζί με το δεύτερο επίσημο trailer, πέραν του "αυτόν τον χειμώνα" (This Fall), κάτι που συνήθως γίνεται όσο πλησιάζουμε προς την κυκλοφορία. Το προηγούμενο trailer ανέφερε πως θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και μάλιστα στην Ελλάδα στις 24/09, κάτι το οποίο στο νέο trailer δεν αναγράφεται πλέον. 

Διάφορες φωνές στα social media υποστηρίζουν πως η Sony δε μπορεί να δεσμευτεί σε μια ημερομηνία την ώρα που τα κρούσματα της Δέλτα μετάλλαξης του κορωνοϊού αυξάνονται ραγδαία στις ΗΠΑ και όχι μόνο. Αυτός λέγεται πως είναι και ένας λόγος που ακόμα δεν έχουμε δει το trailer του Spider-Man: No Way Home

Προς το παρόν το Venom: Let There Be Carnage αναμένεται να βγει αποκλειστικά στις αίθουσες τον ερχόμενο χειμώνα