Venom 2: Νωρίτερα η πρεμιέρα τελικά λόγω της επιτυχίας του Shang-Chi

Νέα απόφαση της Sony Pictures
07 Σεπτεμβρίου 2021 08:36
Venom 2: Νωρίτερα η πρεμιέρα τελικά λόγω της επιτυχίας του Shang-Chi

Μια νέα απόφαση φαίνεται πως πήρε η Sony Pictures σχετικά με την κυκλοφορία του Venom 2, το οποίο στο πρόσφατο trailer δεν είχε καν τελική ημερομηνία και λίγο αργότερα μάθαμε πως είχε προγραμματιστεί για τις 15 Οκτωβρίου. 

Τώρα μαθαίνουμε πως το Venom: Let There Be Carnage θα κυκλοφορήσει νωρίτερα στις κινηματογραφικές αίθουσες του κόσμου και συγκεκριμένα την 1η Οκτωβρίου. Τι οδήγησε όμως στην διστατική μέχρι πρότινος Sony Pictures να προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή; Μα φυσικά το δυνατό ντεμπούτο του "Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings" που ξεπέρασε κάθε προσδοκία με πάνω από $140 εκ. παγκοσμίως σε εισπράξεις. 

Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Andy Serkis, πέραν του Tom Hardy ως Venom και του Woody Harrelson ως Cletus Kasady (Carnage) συμπρωταγωνιστούν επίσης οι: Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott, και Stephen Graham. 

Πρόσφατα, η Sony Pictures μετονόμασε το δικό της σύμπαν Marvel ταινιών και από τον "σιδηρόδρομο" του "Sony Pictures Universe of Marvel Characters" άλλαξε στο απλουστευμένο "Sony's Spider-Man Universe". Το σύμπαν όπου αναμένεται ο Peter Parker του Tom Holland και ο Venom του Tom Hardy να διασταυρώσουν τα ξίφη τους αργά ή γρήγορα. 

Πληροφοριακά το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα δύο μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 17 Δεκεμβρίου