Η συνέχεια του Venom έρχεται στο Netflix Ελλάδας

Πολύ σύντομα θα μπορείτε να δείτε το sequel με τον Tom Hardy
26 Ιουνίου 2023 12:05
Η συνέχεια του Venom έρχεται στο Netflix Ελλάδας

Μέσα από την κατηγορία “New & Fresh”, το Netflix αποκάλυψε ότι θα φέρει στην πλατφόρμα του μία ακόμη “super-hero” ταινία. Πιο συγκεκριμένα, πολύ σύντομα θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Venom 2 ή αλλιώς Venom: Let There Be Carnage με τον Tom Hardy.

Η ταινία θα γίνει διαθέσιμη στην streaming υπηρεσία στις 21 Ιουλίου και θα δείτε τον Hardy ως Venom που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με έναν πολύ επικίνδυνο εχθρό, τον Carnage, τον οποίο υποδύεται ο Woody Harrelson. Το Venom 2 έπαιξε στους κινηματογράφους της χώρας μας τον Οκτώβριο του 2021 και είχε budget τα 110 εκατομμύρια δολάρια, ενώ γέμισε τα ταμεία της Sony Pictures με περισσότερα από 500 εκ. στο παγκόσμιο box office.

Η σύνοψη του Venom 2 λέει τα εξής:

Ενώ ο Έντι Μπροκ και ο Βένομ ανακαλύπτουν την ιδιαίτερη σχέση τους, αναδύεται μια νέα απειλή από τον κατά συρροή δολοφόνο Κλίτους Κασάντι και ένα νέο εξωγήινο συμβιωτικό.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Andy Serkis, ενώ το σενάριο το έγραψε ο Hardy μαζί με την Kelly Marcel. Παίζουν επίσης οι Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott, Stephen Graham, Peggy Lu, Sian Webber, Michelle Greenidge, Rob Bowen, Laurence Spellman, Little Simz, Jack Bandeira, Olumide Olorunfemi και άλλοι.

Το Venom: Let There Be Carnage θα παίξει στο Netflix στις 21 Ιουλίου.