Ο Tom Cruise έχει ένα κακό συνήθειο σε κάθε κασκαντεριλίκι του

Δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς αφού λατρεύει τον κίνδυνο
14 Απριλίου 2021 08:54
Ο Tom Cruise έχει ένα κακό συνήθειο σε κάθε κασκαντεριλίκι του

Είναι 58 χρονών και ακόμη μπορεί να περηφανεύεται πως κάνει ο ίδιος όλες τις σκηνές του δράσης. Φυσικά αναφερόμαστε στον ακούραστο Tom Cruise, ο οποίος λατρεύει να φλερτάρει σε ακραίο βαθμό με τον κίνδυνο σε κάθε του ταινία. Άλλωστε στο προηγούμενο Mission Impossible - Fallout κατάφερε να σπάσει το πόδι του σε ένα επικίνδυνο άλμα πολλών μέτρων, μια σκηνή που κατέληξε κιόλας στο τελικό cut της ταινίας.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός βρέθηκε στην βραδινή εκπομπή του Graham Norton όπου αποκάλυψε πως παρά το ότι έχει χτυπήσει πολλές φορές και έχει σπάσει αρκετά κόκκαλα κυριολεκτικά, συνεχίζει ακάθεκτος. Έχει σκαρφαλώσει στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου, το Burj Khalifa στο Ντουμπάι, έχει κρατηθεί από την πόρτα ενός αεροπλάνου σε απογείωση, έχει κάνει παράτολμες αναρριχήσεις, ενώ και στο Mission: Impossible 7 θα τον δούμε σε stunts που αψηφούν τον θάνατο

Βλέπετε, όμως όλα αυτά τα χρόνια για τον Cruise έγινε μια ευχάριστη συνήθεια που άλλοι ηθοποιοί δεν τολμούν να κάνουν, σε τέτοιο βαθμό που του έκαναν παρατηρήσεις για ένα...κακό συνήθειο που απέκτησε. Είναι τόσο δυνατή η έκρηξη αδρεναλίνης για τον Cruise που "σπάει" η ερμηνεία του με αποτέλεσμα να χαμογελάει συνεχώς και όπως αποκάλυψε πολλές φορές το συνεργείο του έκανε παρατήρηση να σταματήσει να γελάει: 

Είμαι ένας ηθοποιός που λατρεύει τη δράση και το να γυρίζω τις δικές μου σκηνές. Τις μελετώ, προπονούμαι και μου παίρνει χρόνο να τα βρω όλα. Έχω σπάσει πολλά κόκκαλα μάλιστα! Η πρώτη φορά σε κάθε stunt είναι αγχωτική αλλά και συναρπαστική. Μου έχουν πει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος να σταματήσω να χαμογελάω!

Οι fans του Cruise και των "Επικίνδυνων Αποστολών" θα έχουν να περιμένουν πολλές ακραίες σκηνές δράσης ακόμη. Πρόσφατα μάθαμε πως το Mission Impossible 7 θα καθυστερήσει εκ νέου και αναμένεται στι2 27 Μαΐου 2022, ενώ το Mission Impossible 8 θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου 2023.